Sem.j Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Nazdárek mám dotaz na horní uložení nápravy. Občas když při pomalé jízdě zatáčím nebo při parkování tak mi v přední nápravě jako praskne. Kamarád říkal že to dělává horní uložení nápravy. Má někdo s tím zkušenost. Dík Citovat
banan1987 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 kamarat mal pravdu bude to lozisko horneho ulozenia tlmica.. casta choroba peugeotov...ak to nebudes riesit bude ti hrozit prasknutie pruziny Citovat
Sem.j Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 To musím udělat co nejdřív je to docela nepříjemný zvuk. A zkušenost s demontáží máte ještě jsem to nedělal a zda je možné to udělat doma. Citovat
banan1987 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 kludne to urobis aj doma.. len potrebujes stahovak na pruziny... mozno tu niekde bude aj fotonavod... nieje to nic zlozite ked si zrucny spravis to rychlo.. Citovat
Sem.j Odesláno 14. únor 2013 Autor Odesláno 14. únor 2013 A doporučí mi někdo značku jaké koupit nebo přímo co nemohu rozebrat auto a pak to kupovat spíš koupit a o víkendu udělat. se stahovákem nemám problém a leces si udělám sám Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Jak říkají ostatní: hlavně to udělat co nejdřív než praskne pružina. Sám to uděláš, když máš vybavení. Já jsem to dělal nedávno, dal jsem Delphi. Pružinu stáhni, vyndej tlumič, dej si ho do svěráku, opatrně pružinu povol ať to nemáš našponované a v klidu ložisko vyměň. Pak to stejné i na druhé straně a máš to. Citovat
Sem.j Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Děkuji moc za rady závada odstraněna jen k tomu přibylo i prasklé pero ale jinak v pohodě Citovat
skeblo Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 mne tiez nieco buchne v prednej naprave, ale az ked vytocim pomaly pri pomalej jazde kolesa uplne na jednu alebo druhu stranu v tedy nieco buchne v prednej naprave. Moze to byt tento problem s loziskom tlmica? Kolko stoja priblizne nahradne diely na tuto opravu celkovo? A ktoru znacku by ste odporucili? [upravil dne 21/2/13 17:49 od skeblo] [upravil dne 21/2/13 17:53 od skeblo] Citovat
Sem.j Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 mě to dělalo spíš při zatáčení na místě a nebo pomalé jízdě jako by něco přeskakovalo a cvaklo to. Jinak samotné ložisko jsem koupil okolo 900 a to SKF. Pružina mě stála 1000 ale to jsem dostal slevu jinak okolo 1300. Oprava šla dobře jen hůře povolit tyčky stabilizátoru ale jinak pohoda. Citovat
skeblo Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 a buchlo to viac krat ked si otacal volantom az na doraz? Ci len jeden krat? Citovat
zolco Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Ja som menil koncom týždňa pravú stranu horného uloženia ložiska,to staré bolo rozhnité až až.Pri otáčaní kolies mi mi pukala pružina.Mal som zodratú pneumatiku z vnútornej strany.Mohlo to spôsobiť horné uloženie ložiska?Auto treba zobrať na geometriu? Citovat
Sem.j Odesláno 22. únor 2013 Autor Odesláno 22. únor 2013 Bouchalo to i víckrát. ted je to uplně v pohodě ale mám i jiný problém ještě mi něco bouchá v zadu. Kdo poradí jak zjistit zda jsou špatné stabilizační tyčky. Citovat
bobo7 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Ja mam rok 1/2 měněné horni uloženi - SKF, aby mě nepraskla pružina.V sobotu prdla pružina.Už to mam vyměněné,ale ložiska totalně KO. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.