Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek mám dotaz na horní uložení nápravy. Občas když při pomalé jízdě zatáčím nebo při parkování tak mi v přední nápravě jako praskne. Kamarád říkal že to dělává horní uložení nápravy. Má někdo s tím zkušenost. Dík

Odesláno

To musím udělat co nejdřív je to docela nepříjemný zvuk. A zkušenost s demontáží máte ještě jsem to nedělal a zda je možné to udělat doma.

Odesláno

A doporučí mi někdo značku jaké koupit nebo přímo co nemohu rozebrat auto a pak to kupovat spíš koupit a o víkendu udělat. se stahovákem nemám problém a leces si udělám sám

Guest Džůny
Odesláno

Jak říkají ostatní: hlavně to udělat co nejdřív než praskne pružina. Sám to uděláš, když máš vybavení. Já jsem to dělal nedávno, dal jsem Delphi. Pružinu stáhni, vyndej tlumič, dej si ho do svěráku, opatrně pružinu povol ať to nemáš našponované a v klidu ložisko vyměň. ;) Pak to stejné i na druhé straně a máš to.

Odesláno

mne tiez nieco buchne v prednej naprave, ale az ked vytocim pomaly pri pomalej jazde kolesa uplne na jednu alebo druhu stranu v tedy nieco buchne v prednej naprave. Moze to byt tento problem s loziskom tlmica? Kolko stoja priblizne nahradne diely na tuto opravu celkovo? A ktoru znacku by ste odporucili?

[upravil dne 21/2/13 17:49 od skeblo]

[upravil dne 21/2/13 17:53 od skeblo]

Odesláno

mě to dělalo spíš při zatáčení na místě a nebo pomalé jízdě jako by něco přeskakovalo a cvaklo to. Jinak samotné ložisko jsem koupil okolo 900 a to SKF. Pružina mě stála 1000 ale to jsem dostal slevu jinak okolo 1300. Oprava šla dobře jen hůře povolit tyčky stabilizátoru ale jinak pohoda.

Odesláno

Ja som menil koncom týždňa pravú stranu horného uloženia ložiska,to staré bolo rozhnité až až.Pri otáčaní kolies mi mi pukala pružina.Mal som zodratú pneumatiku z vnútornej strany.Mohlo to spôsobiť horné uloženie ložiska?Auto treba zobrať na geometriu?

Odesláno

Bouchalo to i víckrát. ted je to uplně v pohodě ale mám i jiný problém ještě mi něco bouchá v zadu. Kdo poradí jak zjistit zda jsou špatné stabilizační tyčky.

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...