Molof Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Zdravím, předem děkuji za každou radu. Peugeot 306 1.4 KFX rok 99 dvoutáhlová převodovka, před týdnem sem nahodil novou spojkovou sadu od Valea a den co den seřizuji spojkové lanko a pořád to není ono, podle knížky jak na to má mít chod pedálu 131-141 mm abych se dostal na tyhle parametry musel bych lanko dotahnout už hodně fest mám tyhle zkušenosti. 1. rukou lehce přitlačím páku spojky na doraz a dotahnu lanko chod pedálu mám 150mm - spojka zabíra uprostřed ale přijde mi že jde huře řadit a za jízdy na všechny kvalty je slyšet chrastění od převodovky čím víc dotáhnu přijde mi větší chrastění. 2. Volnější lanko pákou spojky jde hýbat v rozmezí cca 10mm spojka zabíra témeř u podlahy ale jde lépe řadit. Jak to mám správně seřídit dotáhnout hodně na fest abych se dostal na parametry v knížce to mám strach že bude spojka už lehce rozpojená. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Po výměně spojky se seřizuje častěji--než si lamela ,,sedne\'\'. Jinak není třeba při seřizování bůhví jak uvažovat--nejdůležitější je nechat mrtvý chod pedálu spojky, stačí cca 2 cm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.