Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, předem děkuji za každou radu.

Peugeot 306 1.4 KFX rok 99 dvoutáhlová převodovka, před týdnem sem nahodil novou spojkovou sadu od Valea a den co den seřizuji spojkové lanko a pořád to není ono, podle knížky jak na to má mít chod pedálu 131-141 mm abych se dostal na tyhle parametry musel bych lanko dotahnout už hodně fest mám tyhle zkušenosti.

1. rukou lehce přitlačím páku spojky na doraz a dotahnu lanko chod pedálu mám 150mm - spojka zabíra uprostřed ale přijde mi že jde huře řadit a za jízdy na všechny kvalty je slyšet chrastění od převodovky čím víc dotáhnu přijde mi větší chrastění.

2. Volnější lanko pákou spojky jde hýbat v rozmezí cca 10mm spojka zabíra témeř u podlahy ale jde lépe řadit.

Jak to mám správně seřídit dotáhnout hodně na fest abych se dostal na parametry v knížce to mám strach že bude spojka už lehce rozpojená.

Odesláno

Po výměně spojky se seřizuje častěji--než si lamela ,,sedne\'\'.

Jinak není třeba při seřizování bůhví jak uvažovat--nejdůležitější je nechat mrtvý chod pedálu spojky, stačí cca 2 cm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...