Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu co by to mohlo být. Jde mi o to, že se před nějakou dobou začalo ozívat při brždění motorem takové jakoby bzučení, nejvíc patrné na 5. stupeň. Ted se k tomu již přidalo i vrčení při akceleraci, nejvíc slyšitelné na 1. a 2. st. Má někdo zkušenost?Jestli nějaké ložisko nebo něco dalšího?Auto má najeto cca 190 tis km, výměny přev. oleje jsou pravidelné 1x za 2 výměny mot. oleje ( takže po 30 tis km)

Díky za každou odpověď

Odesláno

U mna ked bolo bzucanie tak to bolo lozisko v spojke ale to bolo skor pocut na neutrali ako so zaradenou rýchlostou.

[upravil dne 14/2/13 08:56 od command]

Odesláno

Já mám právě tušení, že to od spojky nebude. Ta už je měněná jednou a to byl úplně jiný zvuk. No asi to vyřeší druhá převodovka. Přece jen už to má najeto asi 190 tis km.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak převodovka vyměněná, rovnou jsem nechal vyměnit i spojku, před tím tam byla Valeo, teď dána LUK tak jsem zvědav. Jinak převodovka je tichá, řazení jde hezky ale pořád je tam nějakej zvuk, když brzdím na 5. a 4. motorem. Mechoš říkal že to jakoby \"zpívá\" má někdo nějakej tip?! Borec co mi převodovku prodával, tvrdil, že má najeto cca 50 tis. Nebo se zaměřit ještě na něco jiného kolem? Ložiska na poloose atd....????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...