Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Ako ste vybrali tie strekovace? Som na to dnes pozeral a zvnutra su schovane pod plechom a cez tie otvory v plechu je nanic pristup. Je na to nejaka finta aby som nieco neposkodil?

Odesláno

A víc se jezdit zatím nesmí, u mě nebyl problem to ostřiku ale spíš mi to stihlo uschnout na okně než dojeli stěrače a nadělalo to bílé čmouhy. Ty nový tam prostě dají víc vody.

Odesláno
Zdar. Ako ste vybrali tie strekovace? Som na to dnes pozeral a zvnutra su schovane pod plechom a cez tie otvory v plechu je nanic pristup. Je na to nejaka finta aby som nieco neposkodil?

Hnusný přístup, málem jsem si polámal prsty:grr, zevnitř je díra a přes tu musíš zatlačit na plastovou zarážku a pak ti ostřikovač vyjede ven z kapoty. Dělal jsem to imbusovým klíčem, je dobře zahnutý.

Zkus si najít obrázek ostřikovače, pak ti bude jasný systém.

[upravil dne 10/4/13 16:19 od Mortis]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar. Vymenil som trysky ale moc to nepomohlo. Striekaju, ale ako keby tam bol slaby tlak. Striekaju len na spodok okna.

Neviete kde by mohla byt chyba? Moze byt aj zle cerpadlo?

A este jedna vec. K tym novym tryskam boli este take kratke hadicky so spojkami. Naco to sluzi a treba to pouzit?

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak konecne ostrekovace funguju ako maju. vymenil som trysky - nepomohlo. vycistil nadrzku a skontroloval hadicky - nepomohlo. nakoniec to bola pumpa ostrekovacov. Original Peugeot z ebaya za £14 a je klud :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...