Mirecxxx Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Ahojte vsetci tak zase sa na Vas obraciam s prosbou o radu, vyskitol sa my mensi problem na mojom autku. Jedna sa o P206 konkretne sa jedna o digi klimu a osvetlenie tlacidiel prestali my svietit. Neviem ci to budu ziarovky alebo poistka. Svieti len vrchna obrazovka kde ukazuje teplotu otacky ventilatora... Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Ziarovky na podsvietenie. a bolo to uz xyz krat popisane. Rozobrat, vymenit ziarovky a je to. Citovat
SisakT Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 ja som pomenit ziarovky a aj tak to nesvieti na mojej 307 Citovat
Mirecxxx Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 nevedeli by ste my este poradit kolko ziaroviek tam ide a aky typ:roll.....vdacny by som bol aj za postup rozobratia ak uz to niekto z vas robil:) Citovat
Mirecxxx Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 tak nakoniec problem vzrieseny bola vypalena ziarovka.Dakujem za rady:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.