Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest kawasa636
Odesláno

Zdar dnes mi prdlo spojkove lanko stalo sa mi to uz 2 krat odtrhlo sa hned za zavazim preco?peugeot partner 2006 2.0 hdi 100 000km.dik za odpoved

Odesláno

Už jsem ho také měnil, ale protože se mi nevracel pedál. Bylo mi tady doporučeno koupit to dražší cca 1000kč tak jsem kupoval myslím že od ATE. 1200,- a zatím vše v pořádku. Dají se sehnat i za 200,- na aukru ale tomu bych moc nevěřil.

Guest kawasa636
Odesláno

Nie nebolo,menil mi to mechanik ale to nebolo na reklamaciu.Kolko km vydrzi spojka?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Spojkové lanko je u všech Partnerů 1.6 HDi a 2.0 HDi velký problém. Je tam špatně udělaná konstrukce a k tomu šíleně našponované lanko, proto rádo praská. U všech služebáků Partner těch dvou motorizací to už prasklo, jednomu už dvakrát a dalšímu už třikrát a mě prasklo až v Dánsku u Kodaně, grrr :D Doporučuji při každé servisní prohlídce v servise si ověřit stav spojkového lanka. Málokterej mechanik se na to podívá, bohužel i v těch některých autorizovaných servisů Peugeot to také nekontrolují.

Jakmile při šlapání na spojkový pedál ucítíte praskání, tak se vám pomalu praská spojkový lanko a raději brzy ho vyměnte ;) Popřípadě se vám pořádně při šlapání na spojku neotevírá řádně spojka a tudíž musíte zabrat při řazení - máte protáhlý spojkový lanko, kde už pár pramínků lanka praská - vyměnit ;)

[Edited on 4/6/13 20:28 by Trenkel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...