BTRado Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Nazdar, všetci, dnes som bol na dia pôvodne som bol dohodnutý na origo v pežo, ale keďže chlap neprišiel do práce spravil ju kamoš z vedľajšieho servisu ale na bosh, tu sú výsledky: P1445 Aditívny systém- množstvo aditíva príliš veľké P1351 riadenie doby žhavenia-vadný P0409 snímač polohy recirkulácie spalin-porucha funkcie P0238 snímač plniaceho tlaku vzduchu-prerušenie/skrat na plus Viete mi s tým poradiť hlavne je nejasná prvá porucha aj pre kamoša mechanika a pre mňa sú ostatné. Pri tom sa podľa mňa auto správa úplne normálne, rez cca za 500km vyhodí depollution system faulty, ale inak s autom nie sú iné prioblémy, štarty aj pri -16°C úplne v pohode. Poprosím o preklad do zruzumiteľnej reči čo robiť. Mám P407 1,6HDI.Dík. Citovat
straki007 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Hodne to ma co delat s FAPem. Nech si zkontrolovat poradne stav FAPu a taky aditiva. Pripadne udelat poradne mereni parametru. Citovat
BTRado Odesláno 10. březen 2013 Autor Odesláno 10. březen 2013 Tak už od včera mám fap off, za čo veľmi pekne ďakujem strakimu, fakt odborník, doporučujem! Citovat
Guest misina25 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Taky jsem tam byl minulý týden na FAPu off a supr. Taky mohu doporučit Strakiho :D:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Na děkování tady máme dokonce vlákno :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.