222johny222 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 nevím kam to dát...ale pěkně mu z auta udělalo otevřenou plechovku... http://www.drsnysvet.cz/zavada-v-aute-na-lpg/ Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 myslim, ze to bylo nejaky cabrio s platenou strechou, no jo, natankoval si to pod auto (nejspis spatne tesnila plnici koncovka) a pak stacilo cvrnknout starterem podle me, kdyby stal vice u stojanu, musel ten unik zaznamenat detektor a mel zacit pipat, stalo se mi to jednou, ze plnici pistole spatne tesnila a fouklo trosku vice LPG mimo a uz detektor u stojanu pipal, ze doslo k uniku Citovat
222johny222 Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 čekal jsem přímo na tebe Ferry,že se ozveš.... taky jsem si říkal,že to divně hoří...když začne hořet plyn. bomba,tak má přetlakový ventil a měl by tento ventil upustit plyn,aby nedošlo k roztržení bomby. Není to auto náhodou Opel Astra? Lukaro: já bych se pos*** a metl od auta pryč Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 vypada to na astru cabrio, hmm nevim, z prace z laborky jsem zvyklej na ruzna zahoreni, takze bych se asi shanel po hasicaku, ja treba v kufru mam hasicak primo na boku, takze bych asi sahal po nem Citovat
davidekcz Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Pěkná jeba...taky se hlásím k poserům :D:D:D [upravil dne 5/2/13 20:42 od davidekcz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.