Stejsn Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Jestli ještě někdo má navíc Angry Birds, zajímaly by nás kartičky č. 3, 11, 15, 22 a 24. Máme tu navíc 2, 7, 12, 13 a 18. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Stejns:Krom 22 mám vše chceš poslat? Citovat
Goldinka Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno. Dneska sem v Albertu dostala za nákup jednu dětskou (do 15 let) vstupenku do Dinoparku. Já to stopro neužiju Nechcete ji někdo? Kdyby jo, tak mi písněte (kdo dřív přijde, ten dřív mele ) Vstupenka je platná do konce sezony 2013, a je to do jednoho z Dinoparků, které jsou v Česku, takže Praha, Plzeň apod (osobně bych doporučovala Plzeňskej Dinopark, moooooc se mi tenkrát líbil ) Předání by bylo někde v Praze v nějaký všední den v odpoledních hodinách, to už pak přes SZ s tim, kdo by to chtěl. Je možný, že během července se mi podaří získat ještě jednu nebo dvě další. Nicméně to bych sem zas hodila info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.