dusan2 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Smezienka je dobrá volba. Majitel je trochu podivin buduje to tam už asi 10 rokov ale unytovanie je tam pekne. Vrelo odporùčam navstivit chiropraktika a maséra (Miro Kovač) ktorý funguje v suterene. Vďaka nemu som sa vyhol operacii. Ako si to rezervoval ? Citovat
straki007 Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 Rezervace byla pres *booking*com kteri volali temer na otocku zpet kvuli potvrzeni. Zatim jsem spokojen. Ikdyz termin je jiny nez jsme chteli. Jeste zaridit skipasy a objednavku polopenze. dekuji taky marcelovi ktery to doporucil. Prijde mi ze je to tam hezke tak doufam ze fotky nejsou udelane ve photoshopu :D:D:D [upravil dne 7/2/13 18:48 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Horal doporučuji. Byl jsem tam 4x A nechces ist znova? Mam voucher 2000kc a nevim co s nim... Za 30e by som ho nechal :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Momentálne som v Spišskej novej Vsi Ak počasie vydrží, tak o sneh núdzu mať nebudeš ani náhodou Citovat
dusan2 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 No urcite si vezmi so sebou pre istotu retaze aj lopatu :papa Len na ilustraciu dnes rano Citovat
straki007 Odesláno 7. únor 2013 Autor Odesláno 7. únor 2013 Bomba. Se tesim jak maly kluk. Uz ma rezevaci takze jsem zvedavy jak to dopadne.:D:D Citovat
dusan2 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Rezervacia cez booking je v pohode. Uz roky cez nich riesim vsetky dovolenky , sluzobne cesty aj vylety. A kam budete chodit lyzovat ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.