Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

shrnutí drobných dotazů

Recommended Posts

Guest zelda93
Odesláno

nechci tu zakládat víc vlákem, celkem zbytečný bych řek na tydle drobnosti...

plynový pedál jde celkem ztuha.... podle prozkoumání u motoru tam to jde v pohodě bych řek žebude problém v samotnym pedálu... lanko prochází hladce a ta páčka na motoru lehce... při ubírání plynu se musí noha táměř sundat z pedálu aby se vrátil...

spojka... ztuha ale podle mě tim, že zabíra úplně nahoře kde mam ješětě trochu vykroucenou nohu hodil by se mi pedál o něco níž.... dá se to sladit???

ruční brzda hádam prdlý lanko někde kde se to rozděluje k jednotlivým kolum levý nebrzdí ráno zkouknu.

kdyby měl někdo nějaký nápady nebo na něco podezření dejte vědět Dík :-D

Odesláno

u toho pedálu bych se podíval jak moc je utažený uchyceni, myslím že stačí trochu povolit a bude ok s tou spojkou bych zkusil naštelovat spojkový lanko a ručka tam se musíš podívat co tam je, jinak lanka se rozdělujou hned pod ní

Odesláno

u toho pedálu bych se podíval jak moc je utažený uchyceni, myslím že stačí trochu povolit a bude ok s tou spojkou bych zkusil naštelovat spojkový lanko a ručka tam se musíš podívat co tam je, jinak lanka se rozdělujou hned pod ní

Guest zelda93
Odesláno

teĎ řešim ručko. lanka se hejbout ale známej říkal že bude asi špatně nastavenej nějakej ekcentr.... přibližně vim o co de ale teprve dneska se kouknu pod buben. buď se to seřídí sebo se koupí pakny a bude klid.... na spojku a plyn si relativně zvykam až na občasný chcípnutí na křižovatce :_D

Guest zelda93
Odesláno

ručka vyřešená.... samostav odcvaklej tak se nenastavoval po nastavení se nebracely pakny... lanovod přidřene.... prodřenej bovden a zateklo tam promazáno a do technický vystaráno... pak se to vymění...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec měl bych dotaz... sháním poloosy na 106 S16 a všude co jsem se ptal tak nikde nejsou skladem (Elit,Trost,Kelly)...Dokonce i v Peugeotu mi nabídli pouze jednu (levou)za lidovou cenu 5500kč ....Tak jestli by někdo nevěděl kde to sehnat..

Odesláno

Ještě jeden dotaz ohledně poloos...Umíte někdo najít přesnou délku poloos podle VIN? Protože je na výběr více délek liší se to několika mm, ale tak nějak nejsem schopen určit tu správnou délku..

Odesláno

To hanzS16: Tak tvůj VIN sem tu nikde uvedenej nenašel, ale moje S16 má dle serviceboxu délky poloos 617mm a 811mm. Na aci.cz maj 620mm a 815mm.... tak to sem Ti moc nepomohl, co? :-D Pošli VINko mrknu jestli to nemáš jinak, ale spíš pochybuju..:roker

Odesláno

Zdar, tady máš čísla dílů přímo 3272 T9 3273 05 na Tvou káru, ještě se mrknu na google, jakou mi vyhodí délku, protože moje měla jiný čísla dílů...

Odesláno

Masakr, tak teď sem našel na jednom E-shopu pro tyhle tvoje konktrétní díly různý rozměry...to se pak člověku vybírá náhradní díl, co?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...