John Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Za mě ples určitě ne... jediný na kterým jsem byl bylo maturitní a nikdy více... ale nápad dobrý ale nevím kolik lidí se na tohle najde a bude mít zájem. Citovat
Vvitty Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Na ples klidne, ale pochybuju ze by se tady naslo dost lidi na to aby zaplnili alespon sal vesnicke sokolovny Citovat
Cinicman Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Já zásadne neplesám... pani mangelka detto... takže Citovat
Marcel00 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Vstupenka aspon za 200ecek nech to ma stavu... O medializaciu neni problem sa postarat. Citovat
kaper Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Takáto myšlienka tu už bola, ale keď sme prerátali cenu čo zoberie hudba a čo zoberie nájom miestnosti alebo podniku tak to vstupné sa bude podobať fakt 200€ Ak by bola nejaký predajca ochotný spraviť a zasponzorovať niečo v takejto režii tak by to možno išlo. Pozval by zamestnancov nás s klubu atd. Alebo si mal nejakú predstavu že by sme to spravil ako finančné prilepšenie klubu a bolo by to pre verejnosť?? (ale to neviem či je na SK možné ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.