Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No už mě někdo přeběhnul na zítřek si jí už nějkdo jde zkouknout.Na netu byla jenom 1 den.Tak čekám zítra do 12h na telefon jestli jí koupí nebo budu na řadě já :fnuk

Odesláno

Nevím, ale 164 litrů za 5 let starou koktu, bez rádia se švihadlama vzadu s čalouněním, které se hned zasere respektive je na tom vidět každá špína, achjo.... :blablabla

Odesláno

Nojo,to jsem přesně čekal a navíc to není peugeot,co :D

Když s těch nových modelu se mi nic moc nelíbí.

punkac:Tak mi ji sežen za lepší cenu a se zárukou km a stavu.V bazarec je jich jak sr...,ale těm se vyhýbám.

Skoda plus je alespon troch garance,ale samozřejmě i zde můžeš narazit.Proto je zde cena o něco vyšší.

Odesláno

To neřeš.Co nevidět ti začnou být nabízeny 406,případně jiný model od některého z členů v top stavu,za super cenu a s komentářem,že každý by radši koupil takové auto,než koncern bez výbavy,který se krade,má tvrdý podvozek atd,atd zatímco Peugeot je simply the best :) To je taky nápad dávat Octávku ke shlédnutí na peugeot klub.To je sebevražda.:D Ale zase na druhou stranu,je to stejné na klubech všech značek.Jakákoliv zmínka o jiné značce je tvrdě trestáná,dotyčný je vystaven veřejnému posměchu a brainstormingu nejvyššího stupně :D:D:D:D

[upravil dne 2.2.2013 09:43 AM od lape]

Odesláno
To neřeš.Co nevidět ti začnou být nabízeny 406,případně jiný model od některého z členů v top stavu,za super cenu a s komentářem,že každý by radši koupil takové auto,než koncern bez výbavy,který se krade,má tvrdý podvozek atd,atd zatímco Peugeot je simply the best :) To je taky nápad dávat Octávku ke shlédnutí na peugeot klub.To je sebevražda.:D Ale zase na druhou stranu,je to stejné na klubech všech značek.Jakákoliv zmínka o jiné značce je tvrdě trestáná,dotyčný je vystaven veřejnému posměchu a brainstormingu nejvyššího stupně :D:D:D:D

[upravil dne 2.2.2013 09:43 AM od lape]

Nemyslím si, že máš úplně tak pravdu...sice bych octávku taky nechtěl, ale zase na druhou stranu bych mu mermomocí necpal puga. A myslím, si že se tady dozví rady i na jiné značky...je tady na to docela tolerance si myslím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...