Bjukemen Odesláno 27. únor 2013 Autor Odesláno 27. únor 2013 ..mozno visí vyfuk, este som to neskumal, kazdopadne to ma trapi zatial najmenej Citovat
Lihous Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Filtr paliva = predchozi majitel prase. Jinak pekne a tez preni at slouzi. Radost ridit ... Citovat
Bjukemen Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 dnes sa auto otestovalo 600km da sa povedat ze vkuse aj ked boli prestavky pomedzi, na dialnici tempomat na 145-150 palubak uvadza priemerku 6.9 potom dalsich 130km a priemer klesol na 6.8 myslim ze spokojnost, ale chyb je fakt dost teba kadeco dohanat, napr ten vyfuk nakoniec je naozaj odhnity drziak, dieravy vlnovec a kadeco, snad nejake foto nove pridam, interier tu este nemame.. Citovat
Bjukemen Odesláno 9. březen 2013 Autor Odesláno 9. březen 2013 tak vyfuk je dost kvalitne zhnity, budem ho musiet poriesit,a jeden silentblok chyba preto visi tak dole ..vymene zadne vodorovne tycky..teraz sa chystam na predok mohol som teda aj nieco pofotit ty cky stare mam nove bohuzial Citovat
Bjukemen Odesláno 7. červen 2013 Autor Odesláno 7. červen 2013 kedze som nic nepridaval dlhsiu dobu a co to sa najde tak v priebehu dni to troska aktualizujem, dnes prebehlo meranie vykonu na brzde spolocna praca pri ladeni vysledok je celkom zaujimavy [upravil dne 10/6/13 14:47 od Bjukemen] Citovat
John Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Pěkně udělaný graf se všema hodnotama jak má být...se pozná kvalitnější brzda. A výkon solidní. Citovat
Bjukemen Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 ..celkom to uz ide,aj ked este to nieje uplne ono co by som chcel, ale myslim ze spojka by viac nepobrala tak zatial ostava tolkoto Citovat
maNkovic Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Pekne Kde si to bol dať čipovať a merať ? Citovat
Bjukemen Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 merane v profituningu Poprad a cip ja plus jeden znami Citovat
Bjukemen Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 niesom v tom az tak zbehly aby somsi trufal cipnut auto niekomu inemu :pale raz bude aj to Citovat
Bjukemen Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 no vidim ze som sem nepisal 200 rokov tak nejakych par photo menil som Oil a filter, filter je origo z pezota, maju novu ekonomicku radu..a vyrobcu uvidite na foto Citovat
Lihous Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Tak zrovna u 2,2HDi bych asi moc ekonomickou radu sam za sebe nepouzival. Ono to pak muze byt drazssi nez usetrenych par stovek ..... A chip nevim ale vetsina pise ze je to line nam to staci. Jak poznam ze to ma chip? Take se kupovalo jako ojete....treba ho tam uz mame?? Citovat
Bjukemen Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 [upravil dne 7/11/13 11:41 od Bjukemen] [upravil dne 7/11/13 11:41 od Bjukemen] Citovat
Bjukemen Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 nechce mi to sem vkladat obrazky vystrie ma kurnik, ekonomicka raa je rada odporucana peugeotom a myslene je to na filtre a podobne, myslim ze je to stale lespie ako filtre posukovych znaciek Filtron a podobne, na jednom fore som inak robil rozborku filtrov, kedze o oleje a filtre sa prednostne zaujimam.. zmeraj trebars zrychlenie z 0-100 alebo pruznost z 80-120 z toho sa da...len nezabudaj na to ze každy ma ine naroky, resp je na ine zvyknuty.. Citovat
Bjukemen Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 menil sa aj tento hydraulicky silent a cerpadlo stale caka trosku sa zase ladilo auto, menila sa spojka stare foto dodam.. bola celkom dost pridrata, ale napodiv nesmykala [upravil dne 7/11/13 11:42 od Bjukemen] Citovat
Lihous Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Filtron netreba zminovat to je max.jako \"pylovej\" tam neni tak moc co zkazit .... Zmerim jen se obavam ze to bude spis orientacni nez nejak presne Na to asi nemam zarizeni....? Citovat
Bjukemen Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 zariadenie netreba hlavne nemaj nalozene auto aby si nevazil s nim dve tony, posadis niekoho vedla seba co bude stopovat, priebeh netreba snad opisovat, aj ked ludia co sa boja by nemali kedze na zrychlenie to tam treba nasekat.. robi to aj sekundu na zrychleni.. alebo cez diag sprav live data a upni a hned sa bude vedet Citovat
Bjukemen Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 pocujte, neviete niekto ci nahodou nepasuje do auta ten velky naporovy IC ako malo coupecko.? potrebujem vyriesit chladenie a to by bola najlahsia cesta [upravil dne 8/11/13 18:47 od Bjukemen] [upravil dne 8/11/13 21:31 od Bjukemen] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.