Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa auto otestovalo 600km da sa povedat ze vkuse aj ked boli prestavky pomedzi, na dialnici tempomat na 145-150 palubak uvadza priemerku 6.9

potom dalsich 130km a priemer klesol na 6.8 myslim ze spokojnost, ale chyb je fakt dost teba kadeco dohanat, napr ten vyfuk nakoniec je naozaj odhnity drziak, dieravy vlnovec a kadeco, snad nejake foto nove pridam, interier tu este nemame..

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak vyfuk je dost kvalitne zhnity, budem ho musiet poriesit,a jeden silentblok chyba preto visi tak dole :D

..vymene zadne vodorovne tycky..teraz sa chystam na predok :P mohol som teda aj nieco pofotit :P ty cky stare mam nove bohuzial

• O 2 měsíce později...
Odesláno

kedze som nic nepridaval dlhsiu dobu a co to sa najde tak v priebehu dni to troska aktualizujem, dnes prebehlo meranie vykonu na brzde spolocna praca pri ladeni vysledok je celkom zaujimavy

5c82d0fa29.jpg

[upravil dne 10/6/13 14:47 od Bjukemen]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak zrovna u 2,2HDi bych asi moc ekonomickou radu sam za sebe nepouzival.

Ono to pak muze byt drazssi nez usetrenych par stovek .....

A chip :D nevim ale vetsina pise ze je to line nam to staci.

Jak poznam ze to ma chip?

Take se kupovalo jako ojete....treba ho tam uz mame??

Odesláno

nechce mi to sem vkladat obrazky vystrie ma kurnik, ekonomicka raa je rada odporucana peugeotom a myslene je to na filtre a podobne, myslim ze je to stale lespie ako filtre posukovych znaciek Filtron a podobne, na jednom fore som inak robil rozborku filtrov, kedze o oleje a filtre sa prednostne zaujimam..

zmeraj trebars zrychlenie z 0-100 alebo pruznost z 80-120 z toho sa da...len nezabudaj na to ze každy ma ine naroky, resp je na ine zvyknuty..

Odesláno

menil sa aj tento hydraulicky silent

a cerpadlo stale caka

post-30419-14109634045545_thumb.jpg post-30419-14109634046383_thumb.jpg

trosku sa zase ladilo auto, menila sa spojka stare foto dodam.. bola celkom dost pridrata, ale napodiv nesmykala

[upravil dne 7/11/13 11:42 od Bjukemen]

Odesláno

Filtron netreba zminovat to je max.jako \"pylovej\" tam neni tak moc co zkazit ....

Zmerim jen se obavam ze to bude spis orientacni nez nejak presne :(

Na to asi nemam zarizeni....?

Odesláno

zariadenie netreba hlavne nemaj nalozene auto aby si nevazil s nim dve tony, posadis niekoho vedla seba co bude stopovat, priebeh netreba snad opisovat, aj ked ludia co sa boja by nemali kedze na zrychlenie to tam treba nasekat.. robi to aj sekundu na zrychleni..

alebo cez diag sprav live data a upni a hned sa bude vedet

Odesláno

pocujte, neviete niekto ci nahodou nepasuje do auta ten velky naporovy IC ako malo coupecko.? potrebujem vyriesit chladenie a to by bola najlahsia cesta

[upravil dne 8/11/13 18:47 od Bjukemen]

post-30419-14109634053489_thumb.jpg

[upravil dne 8/11/13 21:31 od Bjukemen]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...