Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bez komentáře...

A nebo jo, dám tomu komentář. To je hnus, je mi na blití. Jo, jsem sice mladý harant, co by na hradě viděl někoho mladšího a sympatičtějšího, ale......když vím, že mám na druhý den projev k celé republice, tak se neožeru jako hovado a nejdu se blbě tvářit do televize, ne? Já to říkal, zvolí se ožrala a starý dědula, který se sotva sám vyčůrá na záchodě. Ostuda.....

Odesláno

Dokážete si takové burana představit na nějaké konferenci v zahraničí? Umí možná parusky, komunista posmolený, ale pochybuji, že anglicky něco řekne, bude muset s sebou tahat předraženého tlumočníka. Hodně prezidentů ovládá nějaký ten jazyk, když mají reprezentovat, ale tohle je ochlasta - důchodce oblečen do drahého saka, nic víc.

Odesláno

Čekal jsem na rýpala typu \"co ty jsi v životě dokázal\".... O to teď nejde, co dokázal on? Jít ruku v ruce s komunisty, jako politik si nahrabat do kapes? To jako tímhle tolik dokázal? Celé dny sedí doma na prdeli, nic víc.... Ten člověk má prezentovat naši republiku a jestli ti tohle přijde normální, tak tvůj názor...

A nebyl unavený, ale ožralý. Stačí jen poslouchat jaké kraviny říká, jak se mu lesknou očička a jak se pořád uculuje...

[upravil dne 30/1/13 13:53 od lukaro]

Odesláno

Tak je pravda že asi to nie je žiadna vyhra ale vyberať naozaj nebolo z čoho.

Uvidíme ako dopadneme po volbách na SK.

Pevné nervy :papa:papa:papa

Odesláno
Dokážete si takové burana představit na nějaké konferenci v zahraničí? Umí možná parusky, komunista posmolený, ale pochybuji, že anglicky něco řekne, bude muset s sebou tahat předraženého tlumočníka. Hodně prezidentů ovládá nějaký ten jazyk, když mají reprezentovat, ale tohle je ochlasta - důchodce oblečen do drahého saka, nic víc.

Kolik jazyků ovládáš ty? Zeman, pokud jsem to dobře vygooglil, rusky, anglicky a francouzsky ;)

Odesláno

Jak tu nekdo psal dokazujes tady svoji uroven dnes a denne...kritizujes nekoho kdo neco dokazal....a ze byl piclej no a co tak vyhral tak si dal..jen kritizujes,ale v zivote jsi nic nedokazal....a jen to tady zasiras blbejma vlaknama a honis prispevky....omlouvam se za me vyrazy.....

ty toho umis tolik.se divim ,ze jsi porad bez prace,ze te nikdo nechce,protoze kdyz nekde otevres pusu,tak to je asi kazdymu jasny s kym ma cest jestli se chovas jako tady...

.

[upravil dne 30/1/13 14:37 od Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...