lukaro Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Bez komentáře... A nebo jo, dám tomu komentář. To je hnus, je mi na blití. Jo, jsem sice mladý harant, co by na hradě viděl někoho mladšího a sympatičtějšího, ale......když vím, že mám na druhý den projev k celé republice, tak se neožeru jako hovado a nejdu se blbě tvářit do televize, ne? Já to říkal, zvolí se ožrala a starý dědula, který se sotva sám vyčůrá na záchodě. Ostuda..... Citovat
Cinicman Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Hehe... pozerám, že máte tiež podobného exota... Citovat
lukaro Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Dokážete si takové burana představit na nějaké konferenci v zahraničí? Umí možná parusky, komunista posmolený, ale pochybuji, že anglicky něco řekne, bude muset s sebou tahat předraženého tlumočníka. Hodně prezidentů ovládá nějaký ten jazyk, když mají reprezentovat, ale tohle je ochlasta - důchodce oblečen do drahého saka, nic víc. Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 no cosi podobne ako ten nas aj ked mozno tento posobi viac...podgurazene Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Tak byl unavenej,hlavne ze ty jsi toho v zivote hodne dokazal....hlavne si zmen nick to je nejlepsi..... Citovat
lukaro Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Čekal jsem na rýpala typu \"co ty jsi v životě dokázal\".... O to teď nejde, co dokázal on? Jít ruku v ruce s komunisty, jako politik si nahrabat do kapes? To jako tímhle tolik dokázal? Celé dny sedí doma na prdeli, nic víc.... Ten člověk má prezentovat naši republiku a jestli ti tohle přijde normální, tak tvůj názor... A nebyl unavený, ale ožralý. Stačí jen poslouchat jaké kraviny říká, jak se mu lesknou očička a jak se pořád uculuje... [upravil dne 30/1/13 13:53 od lukaro] Citovat
kaper Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Tak je pravda že asi to nie je žiadna vyhra ale vyberať naozaj nebolo z čoho. Uvidíme ako dopadneme po volbách na SK. Pevné nervy :papa:papa Citovat
.mycTD Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 tlumocnika s sebou bude tahat vzdycky, i kdyby znal vsechny jazyky sveta a to sako (bohuzel) evidentne moc drahe nebylo. Citovat
lukaro Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Já tím narážel na to, že ten člověk prostě podle mě nic neumí, nic pro nás prospěšného.. Citovat
.mycTD Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 to mas sice pravdu, ale takovouhle off-topic argumentaci se zbytecne stavis na uroven tech buranu, co pak vedou flamy o uplnych picovinach. Citovat
lukaro Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Když se to vezme, já tím buranem být mohu,... Neprezentuji náš národ, nevystupuji před světem v televizi. O to jde.. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Ostuda je s tym zasierat toto forum... Debata o hovne, nic s tym nenarobis... Houk... Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 to ak by tu nemohla byt ziadna debata o niecom s cim nic neurobime to by tu takych potom viac bolo Citovat
Marcel00 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Myslel som ze forum je apoliticke... Pise sa to aj v pravidlach fora... Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Dokážete si takové burana představit na nějaké konferenci v zahraničí? Umí možná parusky, komunista posmolený, ale pochybuji, že anglicky něco řekne, bude muset s sebou tahat předraženého tlumočníka. Hodně prezidentů ovládá nějaký ten jazyk, když mají reprezentovat, ale tohle je ochlasta - důchodce oblečen do drahého saka, nic víc. Kolik jazyků ovládáš ty? Zeman, pokud jsem to dobře vygooglil, rusky, anglicky a francouzsky Citovat
Y2K Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 tak to potom suhlasim aj ked je otazka ci je toto debata politicka alebo debata o konkretnom cloveku PS: Aby ste videli ze nie ste v tom sami https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/27275_4224380324510_850057262_n.jpg [upravil dne 30.1.2013 14:21 od Y2K] Citovat
lukaro Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Já ovládám angličtinu na hodně slušné úrovni, rusky zvládnu základy a nějakou dobu jsem se učil i němčinu. Citovat
anthraX306 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 a proste nekeri neunesou porazku a neunesou...vas boj Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Jak tu nekdo psal dokazujes tady svoji uroven dnes a denne...kritizujes nekoho kdo neco dokazal....a ze byl piclej no a co tak vyhral tak si dal..jen kritizujes,ale v zivote jsi nic nedokazal....a jen to tady zasiras blbejma vlaknama a honis prispevky....omlouvam se za me vyrazy..... ty toho umis tolik.se divim ,ze jsi porad bez prace,ze te nikdo nechce,protoze kdyz nekde otevres pusu,tak to je asi kazdymu jasny s kym ma cest jestli se chovas jako tady... . [upravil dne 30/1/13 14:37 od Charlie 1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.