janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Zdravím Všetkých.Mám dosť smutný problém s otváraním zadných pravých dvier z vnútra.Raz idú otvoriť,raz nie.Mal som to vonku vyčistil,prefúkal. Rozobrať to celkom nechcem riskovať lebo nezavrem auto.Zamrznuté neni nič.Ak sa už niekto stretol s tým.Lavé fungujú.Dialkové zatváranie tiež.Vnútorne zatváranie žiadny problém.Čo skúsiť ďalej? [upravil dne 26/1/13 17:56 od janik6163] [upravil dne 26/1/13 19:29 od janik6163] Citovat
bart.lbc Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 jestli máš superzamykání tak ti mohl zoxidovat kontakt na druhé motorku a ten pravděpodobně zajišťuje pohyb vnitřní kliky. Toto je jen mechanizmus tam se nemá moc co pokazit. [upravil dne 26/1/13 17:59 od bart.lbc] Citovat
janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 jestli máš superzamykání tak ti mohl zoxidovat kontakt na druhé motorku a ten pravděpodobně zajišťuje pohyb vnitřní kliky. Toto je jen mechanizmus tam se nemá moc co pokazit. [upravil dne 26/1/13 17:59 od bart.lbc] Mám superuzamykanie. Ako sa ti to podarilo rozobrať? Foto tej elek.časti nemáš?Kontakty prívodné som strekol kontoxom. [upravil dne 26/1/13 18:04 od janik6163] Citovat
bart.lbc Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Mám ale je to bez superzamykání to znamená, že tam chybí ten druhý motorek. Citovat
janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 Ďakujem.Akú šancu mám to rozobrať?Na čo si dať pozor.Nemôžeš prosím ťa nejako stručne popísať postup rozoberania. Citovat
bart.lbc Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 No já se stím zámkem taky natrápil, po koupení na vrakovišti jinýho jsem ten púvodní rozdělal a když jsem sundal ten motorek tak kontakt na kterým to je nasunutý byl úplně rezavý. Proto mi to jednou šlo a jednou ne. Rozebrání tono zámku jeden šroubek a pak ty západky kolem dokola přizvednout např plíškama no a páčidlem to kolem dokola uvolnit no a potom už to drží na 2vou kolíkách a ty jsou roznýtovaný ale ta umělá hmota se poddala a prošla kolem toho roznýtování, zkusím ti to nakreslit jakým směrem to od sebe oddělit. Citovat
janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 No já se stím zámkem taky natrápil, po koupení na vrakovišti jinýho jsem ten púvodní rozdělal a když jsem sundal ten motorek tak kontakt na kterým to je nasunutý byl úplně rezavý. Proto mi to jednou šlo a jednou ne. Rozebrání tono zámku jeden šroubek a pak ty západky kolem dokola přizvednout např plíškama no a páčidlem to kolem dokola uvolnit no a potom už to drží na 2vou kolíkách a ty jsou roznýtovaný ale ta umělá hmota se poddala a prošla kolem toho roznýtování, zkusím ti to nakreslit jakým směrem to od sebe oddělit. Budem ti moc vďačný. Citovat
bart.lbc Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 probém je, že mam ten zámek v praci v šuplíku tak musíš vydržet do zítra. Nemám to ideálně nafocený. Citovat
janik6163 Odesláno 26. leden 2013 Autor Odesláno 26. leden 2013 Jasne.Nevadí.Počkám.Ešte raz ďakujem. Citovat
bart.lbc Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Tak jsem ti zkusil popsat na obrázky, u tebe to bude zrcadlově já rozebíral levý u řidiče, je tam jeden šroubek a pár pacek a jedno nýtované místo ale to převlékneš. http://www.ulozto.cz/xsxoJkS/fotky-zip motorky tam jsou jen nasunutý na konektorech a zafixovaný takovou hmotou něco jako med. Citovat
janik6163 Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Tak jsem ti zkusil popsat na obrázky, u tebe to bude zrcadlově já rozebíral levý u řidiče, je tam jeden šroubek a pár pacek a jedno nýtované místo ale to převlékneš. http://www.ulozto.cz/xsxoJkS/fotky-zip motorky tam jsou jen nasunutý na konektorech a zafixovaný takovou hmotou něco jako med. Ďakujem,ďakujem toto je super návod.Ten zámok na vrakáči si ako zistil že je ten čo potrebuješ.Podla zapojenia konektora má aj tvoj 6 pin ako môj s superuzamykaním.Cez víkend to skusím rozobrať.Ináč ak sa niečo pose.... nezavrem auto.Čo potom.Dúfam že to spravím.90e za zámok je veľa. Ešte raz Ďakujem. P.S.Dúfam že to nebude kábel v priechodke. [upravil dne 28/1/13 17:16 od janik6163] [upravil dne 28/1/13 17:47 od janik6163] Citovat
bart.lbc Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Ja si ho na vrakovišti hned nandal 5 minut práce a věděl jsem hned, že je to on, ale na první pokus to nebyl správný až když mi donesl druhý, 6 pinů maj všechny i ten můj bez sup.zam. ty konektory na nasazení druhýho motorku tam jsou ale chybí motorek. Nemá se ti na tom co rozbít max. praskne kousek hmoty ale ta je nepodstaná stačí to přelepit nálepkou aby do něj neteklo a pokud si na ulici vyndal palubku a spravil klapku topení tak tohle zvládneš po slepu. Citovat
Judes Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Hlavne aby si ten zámok spravil do 10.2 . Citovat
janik6163 Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 Tak teraz som spokojný.Ak to je jednoduchšie ako kapky nebojím sa.:)No ale na palubovku je návod na demontaž.Keď človek vie postup ide to.Ešte raz Ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.