spasty Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 serus chem sa opitat ci mi pomoze zablokovat(zaslepit) egr ventil,lebo mi kazdy druhy den hlasi chybu depollution system faulty auto nestraca vykon jazdi ako ma len sa mi nepaci kontrolka a neviem ako dalej postupovat :myslim:myslim Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 a vies urcite ze to je EGR? na diag to bolo? Citovat
spasty Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 bolo bolo ukazalo nam to EGR,co to este moze bytzaujmave ze auto ide ako predtym len to svieti(zatial) Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 to nie je zaujimave, to je tak a co presne napisalo? lebo ide o to ze ja teraz riesim cosi podobne na 307 a uz som dal zaslepit EGR co stalo kopa penazi a svieti stale je tam vadny elektromagnetickty ventil co ovlada EGR nie EGR samotne.... a toto mi nikto nepovedal tu, setci ma nechali riesit EGR Citovat
spasty Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 fu tak to uz nepoviem presne co tam napisaloale boli tam 3 hlasenia ohladom EGR,kupovat sa mi ho nechce,len neviem dokedy to moze fungovat a co sa moze stat ked budem dlhodobo takto jazdit:roker Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 dokopy asi nic, mozno je len zaneseny, skus vycistit ale ak tam boli 3 hlasenia, predpokladam aj takyto nejaky ventil hod na dia zas, sprav screen a budes mudrejsi ale nemusis Citovat
spasty Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 hodim to este raz,nech viem presne,uz som mal raz problem s EGR na vectre 2,2dti ale tam mi vycistit nepomohlo bol stale zadrety a stale v nudzovom rezime idem to pozret radsej Citovat
straki007 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Jo Tomasi ono nemaji vsichni kristalove koule aby ti rekli cim to je kdyz se ti tam nekdo vrta. Chjio. Dalsi vec je ze v 607 2,7 hdi je elektricke egr. Tam pokud je zavada primo na egr elektricka tak se bohuzel menit musi. JInak se ucpava FAP a pujde do kytek. Citovat
spasty Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 myslim ze elektronicka zavada by nemala byt,lebo ho pocut cvakat po vypnuti motora,moj neodborny nazor:D a fap tiez netusim lebo jeden den na dia ukazalo naplnenie 14% a na druhy den po max 100km bolo len 3% naplne co sa mi zda cudne skusim to vycistit a uvidim co to ukaze,len ma mrzi ze je tam strasne malo miesta:bacha je to ta lacnejsia cesta Citovat
Michal.x Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 to má 2x EGR pro každou stranu válců jeden Citovat
straki007 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 FAP je potreba umet vypocitat kolik vydrzi. EGR u 2,7 hdi rozzsviti MIL jenom kdyz je spatny elektonicky. Muze samozrejme cvakat ale nemusi se pohybovat spravne. Citovat
spasty Odesláno 24. leden 2013 Autor Odesláno 24. leden 2013 cize cistenie mi nepomoze??? fap by som asi najradsejj vyrezal a softwerovo vyradil,kolko to asi tak stoji??? fap kazdopadne vykazuje pre mna cudne nepochopitelne hodnoty napr. s percentami naplnenia ale aj ukazuje ze je najazdene na nom 245000km a este sa moze najazdit 100000,niekde som cital ze celkova zivotnost je 200000km ci sa mylim Citovat
straki007 Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 EGR ti nepomuze vycistit. FAP je jina kapitola. Jak jsem psal vejs tak FAP se musi umet vypocitat v jakem je stavu..... Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Jo Tomasi ono nemaji vsichni kristalove koule aby ti rekli cim to je kdyz se ti tam nekdo vrta. Chjio.... dobre vies ze ked som sa ta prvy krat pytal na to co s tym mame sa v tom nikto nevrtal...okrem toho, ten co sa v tom vrtal len zaslepil EGR, co spravil so softom je kapitola sama o sebe...ale to nemeni nic na tom ze tam zostala povodna zavada, ktora tam bola pred \"vrtanim\" soft aj tak bol na Pcko a preto si ho prehral tym co tam ma byt a auto uz funguje na nom, takze, jeho \"vrtanie\" uz je bezpredmetne, oprav ma ak sa mylim keby slo o zavadu ktora sa ukazala po nom, nepoviem ani pol slova, ale bola pred nim a stale je [upravil dne 25.1.2013 00:24 od Y2K] Citovat
dufko Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 mne tiez svieti kontrolka uz asi rok ...je to tiez egr na prednej strane valcov... egr som mal aj vonku vycistil som ho a chvilu to aj fungovalo ..ze kontrolka nesvietila ..lenze po nejakej dobe cca mesiac sa znovu rozsvietila a stale stym jazdim a zatial nic ziadne problemy...a to sem tam ta kontrolka na jeden dva dni aj zhasne sama odseba Citovat
spasty Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 po dvoch tyzdnoch zas na chvilu zmimla,ale onedlho ju ocakavam zas :D:D Citovat
dufko Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 no mne uz sa zas rozsvietila svina jak sa oteplilo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.