Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
PSS. Toto bolo minuly stvrtok v BA v Karlovke, auto stalo na parkovisku od rana 08:00 hod do cca 15:30 hod... Nalavo je vidiet, co som musel \"oskrabat\" rukou, aby som mohol otvorit dvere bez toho, aby mi tam padlo kilo snehu ...

V tomto pripade by ma napriklad skrabka vo viecku, naozaj \"potesila\" :D

[Edited on 21/1/13 13:43 by Lubk0]

tak si ju daj do kufra;) ako ju mám ja,otvorím 5 dvere a nič nikde nepadá:aut

[upravil dne 21/1/13 14:24 od Gabriel 307]

Odesláno
Jo jo, běžně manažer nosí v kufříku smetáček:P

Manažer nejezdí rapidem! Manažer jezdí loganem.

Odesláno
PSS. Toto bolo minuly stvrtok v BA v Karlovke, auto stalo na parkovisku od rana 08:00 hod do cca 15:30 hod... Nalavo je vidiet, co som musel \"oskrabat\" rukou, aby som mohol otvorit dvere bez toho, aby mi tam padlo kilo snehu ...

V tomto pripade by ma napriklad skrabka vo viecku, naozaj \"potesila\" :D

[Edited on 21/1/13 13:43 by Lubk0]

tak si ju daj do kufra;) ako ju mám ja,otvorím 5 dvere a nič nikde nepadá:aut

[upravil dne 21/1/13 14:24 od Gabriel 307]

Nečítaš :D

Vidíš, ako je auto na fotke zaparkované ? Bud je zadkom ku kríkom, velmi na tesno, alebo zadkom k betonovej stene parkoviska ... Predkom sa tam neda ist, nakolko na parkovisku je rampa, ktora sa otvara prilozenim zamestnaneckej karty ... Takze s parkoviska sa musi vychadzat prednou castou vozidla. Preto sa tam auta skorej nacuvavaju ... Tym padom sa k 5 dveram nedostanem ...

Cinicnam = metlicku naozaj nosti neplanujem zo sebou ... V aute nosim metlu + lopatu + metlicku + skrabku :D :D :D Na metle a na lopate mam skratene rucky :D Takze sa s tym viem \"popasovat\" :D Ale zaklad je ten, ze lez otvorim dvere, ometam to rukou, a to uz nie je tak prijemne, ako skrabkou.

Navyse som teraz ja zo skodovky sklamani tiez ... To ze tam nedali zamykacie viecko, no to tam tu skrabku ani davat nemuseli, v tom pripade to nema ziadny ucinok :D

A ten clanok s blesku :D :D :D Co ti sibe :D To mozme spravit aj test ze zobereme nejakeho africana z osady a nechame ho nastartovat auto bez toho, aby sme mu vysvetlili ako :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...