Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrou vychytávkou u Octavie je ta otočná podlaha, potom i ten úhelník na kartonové nápoje není špatný. Mít ty peníze, tak bych to auto bral, Škoda se zlepšuje... :)

Odesláno
Ale to je šikovné, tá škrabka u nádrže, to bych bral.:super

Face_Palm_by_Mirz123.gif

Debilnejšie miesto na umiestnenie škrabky na ľad si už ani neviem predstaviť... :myslim

No ale to len preto že ich máš asi viacej a všetky ich tam nedáš:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Ale to je šikovné, tá škrabka u nádrže, to bych bral.:super

Face_Palm_by_Mirz123.gif

Debilnejšie miesto na umiestnenie škrabky na ľad si už ani neviem predstaviť... :myslim

Nahodou, by som si to vedel uplne prestavit ... Logicky \"problem\" je ten, ze ked vonku snezi, a ti prides k zasnezenemu autu, a máš škrabku vo vnútri vozidla, tak po otvoreni ti tam trochu snehu napadne ...

Takto len z dialkou otvoris, a vytiahnes skrabku od nadrze ...

Samozrejme, ze sa da vozit v kufri, lenze v praci na parkovacie miesto \"zacuvavam\" a zadkom az k stene, aby som netrcal do parkoviska ... :D

Odesláno

Lubk0 - Aháááá... takže nám nezostáva nič iné len dúfať, že sa na Rapide neotvára viečko nádrže zvnútra vozidla... však... ;)

P607Olda - :potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 1/21/2013 13:21 od Cinicman]

Odesláno

Myslim, ze skodovky to maju standardne ... Teda tie nove...

Na firemnej octavii 2, viecko nema ziadne vnutorne tlacidlo ... Ked je auto odomknute, staci zatlacit na viecko nadrze, a ono sa otvori. Naopak, ked auto dialkovym zamknes, uzamkne sa aj viecko ...

Neviem, preco by to robili inak, hlavne ked ta umiestnia skrabku...

Olda = to je aky argument ? Ked mas raz zasnezene auto, tak predpokladam, ze si oskrabes vsetky okná, alebo sa mýlim ? Tj okolo viecka nadrze, pojdes tak ci tak, tak je asi uplne jedno, ci zacnes skrabat od nadrze, alebo od predku auta.

Druha vec je ta, ze napriklad ked idem z bytu do auta, tak prichadzam k autu od jeho zadnej casti, cize umiestnenie pri viecku, by bolo pre mna \"lepsie\" ... Ked zas idem s prace, idem od predu auta, ale to uz su strasne blbosti ...

Ja len vidim, ze vzdy, ked mam auto zahukane od sneho, tak pri otvoreni dveri, padne cast snehu dovnutra na sedacku ... Co by sa tym, ze by bola skrabka vonku, vyriesilo ...

PSS = nic ti nebrani, mat aj dalsiu skrabku vnutri, kludne aj vo vsetkych 4 dverach ... Ide len o drobnost ...

Odesláno

No jasné... ale oni to vydávajú za takú strašnú simply clever fičúru ako keď kedysi zapichovali vlajočky do favorita kde všade sú unikátne zlepšenia a úžasné novinky...

Verím, že keď potencionálnemu zákazníkovi v Schade Saloone ukážu na Rapide škrabku pod viečkom nádrže tak popri tých troch orgazmoch, ktoré pri tom prežije, určite škodovenku musí kúpiť... ;)

A o škrabky ja teda po vianočnom zraze núdzu nemám... :D

Odesláno

ale moc clever to není,když víko nejde zamknout :) Rapiďáci mužou vyhlašovat souteže komu škraba vydrží dýl :)

[Edited on 21/1/13 12:38 by roura]

Odesláno

Tak ja som ale netvrdil, ze to je nieco \"mega\" ... Len hovorim, ze to podla mna na skodu neni ...

A celok vzdy robia detaily, to je môj názor ... V týchto \"lacných\" autách, schválne píšem znova \"LACNYCH\" moc v čom predbiehať nemáš, jedine v detailoch, ktoré tvoria celok ...

Odesláno

PSS. Toto bolo minuly stvrtok v BA v Karlovke, auto stalo na parkovisku od rana 08:00 hod do cca 15:30 hod... Nalavo je vidiet, co som musel \"oskrabat\" rukou, aby som mohol otvorit dvere bez toho, aby mi tam padlo kilo snehu ...

V tomto pripade by ma napriklad skrabka vo viecku, naozaj \"potesila\" :D

[Edited on 21/1/13 13:43 by Lubk0]

post-14784-14109629001531_thumb.jpg

Odesláno
ale moc clever to není,když víko nejde zamknout :) Rapiďáci mužou vyhlašovat souteže komu škraba vydrží dýl :)

no auto zamkne centrálem i s víčkem, tohle uměla už moje 405 z roku 1989

Odesláno

JJ ... Akonahle zamknes central, zamkne sa aj viecko nadrze ... Pisal som to nizsie ...

Odesláno
PSS. Toto bolo minuly stvrtok v BA v Karlovke, auto stalo na parkovisku od rana 08:00 hod do cca 15:30 hod... Nalavo je vidiet, co som musel \"oskrabat\" rukou, aby som mohol otvorit dvere bez toho, aby mi tam padlo kilo snehu ...

V tomto pripade by ma napriklad skrabka vo viecku, naozaj \"potesila\" :D

[Edited on 21/1/13 13:43 by Lubk0]

A čo takto mať metličku na tú tonu snehu po ruke v kancli alebo niekde u seba... :o

Ja len aby si nemusel ometať rukou...

Treba si prečítať nezainteresované články napr. na Blesku:

http://www.blesk.cz/clanek/system-dobry-vyrobek-dobre-auto/185804/kdepak-se-skryva-skrabka-na-led.html :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...