kwe Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Mám dotaz, jestli se s tím někdo nesetkal dříve, než ho začnu rozebírat. Když stojím na dešti (klidně na rovince), tak při odjezdu mi vzadu u zadního osvětlení kabiny z pod střechovice vyteče pramínek vody. Střešní okno nemám. Napadá mě, že by tam mohlo téct pod anténou, ale přecejen mi připadá, že je anténa dost vepředu, na to aby to vyteklo až vzadu. Nesetkali jste se už s tímhle? A? případně "jdu na jistotu" :-). Díky Citovat
Jirkap Odesláno 2. červenec 2005 Odesláno 2. červenec 2005 Teče to tam okolo antény, musíš to přetěsnit Citovat
Tornado Odesláno 3. červenec 2005 Odesláno 3. červenec 2005 Ja mel vcera podobnej problem. Nasel jsem louzicku u spolujezdce na prahu. Zkusil jsem strcit ruku pod strechu k antene a tam byla kaluz. Tak jsem to pretesnil - prace tak na 30min Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. Citovat
Jirkap Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Původně zaslal: Operator Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. Tak to jsi na tom úplně stejně jako já akorát, že mě se povedlo tam vylít olej a vůbec nevím jak tu mastnotu dostat ven Citovat
Sepp Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Kdyz nemas stresni okno je to na 85% diky tesneni u anteny - ja to na 306ce kdysi musel nakonec musel resit \"vlastnim\" tesnenim a jeste tam \"napatlat\" poradnou vrstvu silikonu Citovat
Operator Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Operator Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. Tak to jsi na tom úplně stejně jako já akorát, že mě se povedlo tam vylít olej a vůbec nevím jak tu mastnotu dostat ven Jar? :D:D:roker Citovat
Jirkap Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: Operator Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Operator Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. Tak to jsi na tom úplně stejně jako já akorát, že mě se povedlo tam vylít olej a vůbec nevím jak tu mastnotu dostat ven Jar? :D:D:roker To jsem zkoušel ale bohužel Citovat
Jirkap Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: komisar a co VAPEX a pak to vysat to by bylo taky řešení Vapex? a copak to je? to je takový ten prášek jak se dává při dopravní nehodě? to se dá sehnat? Citovat
Jirkap Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Tak to budu muset zkoušet známé jestli to někdo má protože jinak je to v …. Nejhorší když tam něco dám tak na to zapomenu a třeba pití je masné jak kráva Jinak díky za informaci Citovat
Jirkap Odesláno 15. červenec 2005 Odesláno 15. červenec 2005 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Jirkap Tak to budu muset zkoušet známé jestli to někdo má protože jinak je to v …. Nejhorší když tam něco dám tak na to zapomenu a třeba pití je masné jak kráva Jinak díky za informaci Já bych zkusil nějaké odmaštovadlo/arva,jar či něco/a vysavačem na vodu to vysát jako když doma šistíš koberec. To už jsem zkoušel, ale bohužel půl litru oleje je půl litru Citovat
Bustr Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Taky mi tam teče pod antenou, aspon si to myslim, mam vodu u šajtrpaky a teče to z osvetlení, pak jem zbejvá šibr a to pak teda nevim, jak to budu řešit, už jste to někdo nechaval přetěsnovat??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.