Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz, jestli se s tím někdo nesetkal dříve, než ho začnu rozebírat.

Když stojím na dešti (klidně na rovince), tak při odjezdu mi vzadu u zadního osvětlení kabiny z pod střechovice vyteče pramínek vody. Střešní okno nemám. Napadá mě, že by tam mohlo téct pod anténou, ale přecejen mi připadá, že je anténa dost vepředu, na to aby to vyteklo až vzadu.

Nesetkali jste se už s tímhle? A? případně "jdu na jistotu" :-).

Díky

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. :roll:D

Tak to jsi na tom úplně stejně jako já akorát, že mě se povedlo tam vylít olej a vůbec nevím jak tu mastnotu dostat ven

:grr

Odesláno

Kdyz nemas stresni okno je to na 85% diky tesneni u anteny - ja to na 306ce kdysi musel nakonec musel resit \"vlastnim\" tesnenim a jeste tam \"napatlat\" poradnou vrstvu silikonu :D

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Já měl teď najednou mokrý zadní koberečky. Chvilku jsem nadával než jsem zjistil, že jsem špatně zavřel mattonku. :roll:D

Tak to jsi na tom úplně stejně jako já akorát, že mě se povedlo tam vylít olej a vůbec nevím jak tu mastnotu dostat ven

Jar? :D:D:D:roker

Odesláno

Jar? :D:D:D:roker

To jsem zkoušel ale bohužel :grr

Odesláno
Původně zaslal: komisar

a co VAPEX a pak to vysat to by bylo taky řešení:myslim

Vapex? a copak to je? to je takový ten prášek jak se dává při dopravní nehodě? to se dá sehnat?

Odesláno

Tak to budu muset zkoušet známé jestli to někdo má :) protože jinak je to v …. Nejhorší když tam něco dám tak na to zapomenu a třeba pití je masné jak kráva :) Jinak díky za informaci

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Tak to budu muset zkoušet známé jestli to někdo má :) protože jinak je to v …. Nejhorší když tam něco dám tak na to zapomenu a třeba pití je masné jak kráva :) Jinak díky za informaci

Já bych zkusil nějaké odmaštovadlo/arva,jar či něco/a vysavačem na vodu to vysát jako když doma šistíš koberec.

To už jsem zkoušel, ale bohužel půl litru oleje je půl litru :(

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky mi tam teče pod antenou, aspon si to myslim, mam vodu u šajtrpaky a teče to z osvetlení, pak jem zbejvá šibr a to pak teda nevim, jak to budu řešit, už jste to někdo nechaval přetěsnovat???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...