Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapy,scháním budíky na díly z 206.

Jde mi hlavně o tu foliovou čast kde jsou namalované kontrolky.někdo předemnou si stím hral a jsou s části umyté ředidlem.Už mi to prej zasílal uživatel ChouLu ale dostal peníze na učet a nic nedošlo a navíc už ani nereaguje na zprávy!!!

Odesláno

Abych se k tomu tedy vyjádřil, jak jsem byl požádán...

Zásilka byla po domluvě s uživatelem simfil odeslána v pondělí dne 7.1.2013. Bohužel jsem mu chtěl ušetřit peníze za poštovné, tak jsem zásilku odeslal obyčejným psaním. Dnes jsem se po zásilka ptal na poště. Pošta ji v pořádku předala dále z pobočky, dále o ní samozřejmě není žádné info.

Nechci nijak uživatele obviňovat, ale z toho dne mi z cca 30 zásilek odesílaných obyčejně po celé čr nedošla právě jen jeho.

Kde je pravda již zřejmě nezjistíme.... Je to bohužel moje blbost (naivita? :roll), že jsem se rozhodl odeslat zásilku obyčejným psaním.

Nícméně před chvílí jsem se dostal domů, přečetl si od člena zprávy a odeslal mu složenou částku (100Kč) zpět na jeho účet.

Tím to z mé strany beru jako uzavřené... ;)

Odesláno

ChouLu

Zaskočilo mě že jsem ti posílal zprávy,ukazovalo mi to že jsi online a nedostal jsem žadnou odezvu,nešlo mi o tu stokorunu,ale myslel jsem si že jsem narazil na někoho kdo si z lidí dělá prdel. :-)

Tak se ti tady teda veřejně omlouvám!Ať nemáš zbytečné problémy s jinými uživateli.Každopádně Česká pošta stojí za uplné HOVNO.Třeba to dojde v létě :D

Odesláno

Já mám na mobilu stále spuštěnou operu a otevřený web klubu, takže je možné, že jsem se jevil jako online i když jsem se sem vůbec nedíval ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...