simfil Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Zdravím chlapy,scháním budíky na díly z 206. Jde mi hlavně o tu foliovou čast kde jsou namalované kontrolky.někdo předemnou si stím hral a jsou s části umyté ředidlem.Už mi to prej zasílal uživatel ChouLu ale dostal peníze na učet a nic nedošlo a navíc už ani nereaguje na zprávy!!! Citovat
mxmen Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 na jaký model a rok výroby, možná bych měl Citovat
mxmen Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 zitra se podívám,nevím jestli nemám na naftáka Citovat
simfil Odesláno 16. leden 2013 Autor Odesláno 16. leden 2013 oka super, tak pak dej vedet,díky moc :-) Citovat
ChouLu Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Abych se k tomu tedy vyjádřil, jak jsem byl požádán... Zásilka byla po domluvě s uživatelem simfil odeslána v pondělí dne 7.1.2013. Bohužel jsem mu chtěl ušetřit peníze za poštovné, tak jsem zásilku odeslal obyčejným psaním. Dnes jsem se po zásilka ptal na poště. Pošta ji v pořádku předala dále z pobočky, dále o ní samozřejmě není žádné info. Nechci nijak uživatele obviňovat, ale z toho dne mi z cca 30 zásilek odesílaných obyčejně po celé čr nedošla právě jen jeho. Kde je pravda již zřejmě nezjistíme.... Je to bohužel moje blbost (naivita? ), že jsem se rozhodl odeslat zásilku obyčejným psaním. Nícméně před chvílí jsem se dostal domů, přečetl si od člena zprávy a odeslal mu složenou částku (100Kč) zpět na jeho účet. Tím to z mé strany beru jako uzavřené... Citovat
simfil Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 ChouLu Zaskočilo mě že jsem ti posílal zprávy,ukazovalo mi to že jsi online a nedostal jsem žadnou odezvu,nešlo mi o tu stokorunu,ale myslel jsem si že jsem narazil na někoho kdo si z lidí dělá prdel. :-) Tak se ti tady teda veřejně omlouvám!Ať nemáš zbytečné problémy s jinými uživateli.Každopádně Česká pošta stojí za uplné HOVNO.Třeba to dojde v létě Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Já mám na mobilu stále spuštěnou operu a otevřený web klubu, takže je možné, že jsem se jevil jako online i když jsem se sem vůbec nedíval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.