Voighta Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Osobně bych ho dal ve dvou řadách a víc na střed, takhle to moc není vidět. Před pár lety jsem se snažil o něco podobného jen jsem to chtěl do účka jako Audi. Když jsem zničil jednu sadu světel při oddělování toho červeného plastu od světla tak mě došla trpělivost a vykašlal jsem se na to. Takže oceňuji ze se to někomu povedlo. Citovat
branislav89 Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Mam to jak klasicke svetla ale myslim zesvietia aj kedmas zapnute iba parkovacky Citovat
branislav89 Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Osobně bych ho dal ve dvou řadách a víc na střed, takhle to moc není vidět. Před pár lety jsem se snažil o něco podobného jen jsem to chtěl do účka jako Audi. Když jsem zničil jednu sadu světel při oddělování toho červeného plastu od světla tak mě došla trpělivost a vykašlal jsem se na to. Takže oceňuji ze se to někomu povedlo. No yo mozno sa s tym este pohrajen a aj ked na fotke neni moc videt jak moc to sviti tak mozem povedat ze je to urcite silnejsi jak original . A montaz je bez rozlepovania rezania cize kedykolvek moze ist spat do serie a ttrvalo to asi 2 hod + 4 PIVA Citovat
chuck11 Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Tak tak přidal bych tam ještě jednu nebo dvě řady a bude to ještě větší paráda;) PS.můžeš to řezání trochu víc popsat:papa Citovat
branislav89 Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Je to jednoduhsie jak to vyzera kupite si led pasik ja som kupilstudenu bielu farbu 5 m za 6 eur ale odporucujem kupit si cerveny lebo svetlo je trochu do ruzova . Postup je nasledovny odmeriam si zvonku dlzku pasiku ustrihnem na vyznacenom mieste, mne to vyslo presne od rohu k rohu dalej naletujem asi 20 cm kabliky ± . Potom podsrcim pasik z jednej strany az na druhu pod prepazkami ktore oddeluju svetla je to uplne natesno ale ide to a to aj na stranu k blatniku. Pasik som prichytil transparentnim silikonom ale aj tak nema kam ist No a potom uz len naletovat kable od pasiku na paticu strednej ziarovky. Dalej aby mi nesvietila ta druha ziarovka ale cisto iba pasik je potrbne z dvojvlaknovej ziarovky odskrabnut ten kontakt ktory, je na klasicke osvetlenie druhy kontakt na zarovke ostava tym padom zachovame osvetlenie pri brzdeni . To je vsetkostaci nahodit svetla a led stile je hotov Este by som odporucil ten pasik vodotesny pre istotu [upravil dne 8/5/14 19:46 od branislav89] [upravil dne 8/5/14 19:48 od branislav89] Citovat
Maresenka Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Braňo, prosímtě co máš v těch mlhovkách? Citovat
branislav89 Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 Takze po dlhsom case sa pripravuje pug na znizenie Citovat
mato2t Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 zdar, čo tam plánuješ za podvozok? Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 dovolím si tipnúť, že to bude Supersport a bude ho montovať Stano v Mauackách na vysokozdvižném vozíku :-) Citovat
branislav89 Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Domaca pomocka na vytiahnutie blatniku Citovat
Maresenka Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Jo jo, pomůcky, my to s Woodym tahaly lešeňovkou a zlý to není :D Citovat
branislav89 Odesláno 10. říjen 2014 Autor Odesláno 10. říjen 2014 (upraveno) Tak konecne som vyriesil problem so stale pukajucimi dverami na pug 306 myslim ze je to dost rozsireny problem u tohoto modelu tak dam aj navod lebo je to fakt jednoduche. Upraveno 10. říjen 2014 uživatelem branislav89 Citovat
branislav89 Odesláno 10. říjen 2014 Autor Odesláno 10. říjen 2014 (upraveno) najprv vytukneme kolik ktorym je upevneny mechanizmus pribrzdovania dveri. Potom s tohto koliku vytiahneme vnututorny stift a nahradime ho 6mm srobom ktory toztiahne povodny kolik tak ze mechanizmus pribrzdenia dveri uz nema ziadnu vulu cize nepraska ak niekto poradi ako sem hodit fotky tak pridam aj foto navod. Popripade by bolo dobre presunut tento navod do sekcie urob si sam Upraveno 26. říjen 2014 uživatelem branislav89 Citovat
branislav89 Odesláno 26. říjen 2014 Autor Odesláno 26. říjen 2014 Skuska nanovo nastrikanych zimných kolies ci sa stanu na brzdice z 307. Citovat
branislav89 Odesláno 26. říjen 2014 Autor Odesláno 26. říjen 2014 vcera prebehla taktez vymena stabilizatoru a capu riadenia Citovat
branislav89 Odesláno 26. říjen 2014 Autor Odesláno 26. říjen 2014 Porovnanie desing 2014 vs1999 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.