Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Osobně bych ho dal ve dvou řadách a víc na střed, takhle to moc není vidět. Před pár lety jsem se snažil o něco podobného jen jsem to chtěl do účka jako Audi. Když jsem zničil jednu sadu světel při oddělování toho červeného plastu od světla tak mě došla trpělivost a vykašlal jsem se na to.

Takže oceňuji ze se to někomu povedlo.

Odesláno
Osobně bych ho dal ve dvou řadách a víc na střed, takhle to moc není vidět. Před pár lety jsem se snažil o něco podobného jen jsem to chtěl do účka jako Audi. Když jsem zničil jednu sadu světel při oddělování toho červeného plastu od světla tak mě došla trpělivost a vykašlal jsem se na to.

Takže oceňuji ze se to někomu povedlo.

No yo mozno sa s tym este pohrajen a aj ked na fotke neni moc videt jak moc to sviti tak mozem povedat ze je to urcite silnejsi jak original . A montaz je bez rozlepovania rezania cize kedykolvek moze ist spat do serie a ttrvalo to asi 2 hod + 4 PIVA

Odesláno

Je to jednoduhsie jak to vyzera kupite si led pasik ja som kupilstudenu bielu farbu 5 m za 6 eur ale odporucujem kupit si cerveny lebo svetlo je trochu do ruzova .

Postup je nasledovny odmeriam si zvonku dlzku pasiku ustrihnem na vyznacenom mieste, mne to vyslo presne od rohu k rohu dalej naletujem asi 20 cm kabliky ± .

Potom podsrcim pasik z jednej strany az na druhu pod prepazkami ktore oddeluju svetla je to uplne natesno ale ide to a to aj na stranu k blatniku.

Pasik som prichytil transparentnim silikonom ale aj tak nema kam ist ;)

No a potom uz len naletovat kable od pasiku na paticu strednej ziarovky.

Dalej aby mi nesvietila ta druha ziarovka ale cisto iba pasik je potrbne z dvojvlaknovej ziarovky odskrabnut ten kontakt ktory, je na klasicke osvetlenie druhy kontakt na zarovke ostava tym padom zachovame osvetlenie pri brzdeni .

To je vsetkostaci nahodit svetla a led stile je hotov :roker

Este by som odporucil ten pasik vodotesny pre istotu :papa

[upravil dne 8/5/14 19:46 od branislav89]

[upravil dne 8/5/14 19:48 od branislav89]

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak konecne som vyriesil problem so stale pukajucimi dverami na pug 306 myslim ze je to dost rozsireny problem u tohoto modelu tak dam aj navod lebo je to fakt jednoduche.

Upraveno uživatelem branislav89
Odesláno (upraveno)

najprv vytukneme kolik ktorym je upevneny mechanizmus pribrzdovania dveri. Potom s tohto koliku vytiahneme vnututorny stift a nahradime ho 6mm srobom ktory toztiahne povodny kolik tak ze mechanizmus pribrzdenia dveri uz nema ziadnu vulu cize nepraska :) ak niekto poradi ako sem hodit fotky tak pridam aj foto navod.

Popripade by bolo dobre presunut tento navod do sekcie urob si sam  ;)

post-41368-0-06890600-1414318376_thumb.j

post-41368-0-91360500-1414318388_thumb.j

post-41368-0-52583100-1414318403_thumb.j

post-41368-0-60403800-1414318418_thumb.j

post-41368-0-10347500-1414318433_thumb.j

Upraveno uživatelem branislav89
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...