Ondra26 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 (toto psaní sem zkopíroval, ze sekce modely Peugeot 607 ,jednalo se o závadu ZAČAL VYDÁVAT SKŘIPOT),tak nejprve mi vyměnili napínací a vodící kladku + řemen oprava 6600kč, druhý den se závada znovu objevila, v Pezotu sem udělal trošku rozruch protože do servisu to mám trošicku dál.....(reklamace) zjistili že závada není na těch dílech co měnili , ale na volnoběžce alternátoru ...chteli dalsích 3500...to už se nepřekous:grr....nakonec sme se aspon domluvili, že mi vrátej díly z mého vozu ,nechají jen nový řemen a vyměněj volnoběžku alternátoru....s tím že mi doplatěj na zpět 3000kč za tu napínací a vodící kladku.... v závěru celá oprava stála 3600kč....upřímně to byl pro mě šok a velmi nepříjmena situace , když vidím co si v autorizovaným servisu dovolej:blicismajlik.... oni špatně diagnostikovali závadu,tak snad měli jen na vlastní náklady to opravit ne??a ne mi zas kuchat auto!!!zkouseli me natáhnout a ještě mi vrátili starý díly z meho vozu ostuda..Už to tam nikdy nedám, jinak jedná se o servis autocentrum Bárth V Pardubicích [upravil dne 14/1/13 23:30 od Ondra26] Citovat
Cthulhu Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 To se nedivim, chvilku jsem tam pracoval jako mechanik.... dal to necham bez komentare... myslim ze tohle hovori za vse Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.