Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

(toto psaní sem zkopíroval, ze sekce modely Peugeot 607 ,jednalo se o závadu ZAČAL VYDÁVAT SKŘIPOT),tak nejprve mi vyměnili napínací a vodící kladku + řemen oprava 6600kč, druhý den se závada znovu objevila, v Pezotu sem udělal trošku rozruch protože do servisu to mám trošicku dál.....(reklamace) zjistili že závada není na těch dílech co měnili , ale na volnoběžce alternátoru ...chteli dalsích 3500...to už se nepřekous:grr....nakonec sme se aspon domluvili, že mi vrátej díly z mého vozu ,nechají jen nový řemen a vyměněj volnoběžku alternátoru....s tím že mi doplatěj na zpět 3000kč za tu napínací a vodící kladku.... v závěru celá oprava stála 3600kč....upřímně to byl pro mě šok a velmi nepříjmena situace , když vidím co si v autorizovaným servisu dovolej:blicismajlik.... oni špatně diagnostikovali závadu,tak snad měli jen na vlastní náklady to opravit ne??a ne mi zas kuchat auto!!!zkouseli me natáhnout a ještě mi vrátili starý díly z meho vozu ostuda..Už to tam nikdy nedám, jinak jedná se o servis autocentrum Bárth V Pardubicích

[upravil dne 14/1/13 23:30 od Ondra26]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...