Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omylem jsem smazal složku fotek pomocí shift delete. většina se mi podařila obnovit přes undelete ale některé nejdou zobrazit píše to že nemůže otevřít protože je poškozen nebo moc velký.. (windows prohlížeč) photoshop takže píše že je fotka poškozená.. mám jak JPEG tak ARW (sony) a ani jedny nejdou otevřít.. nevíte někdo o nějakém programu který by ty fotky opravil?

Odesláno

problem je ze pracujes nadalej v klasickom rezime windows,

idealne je disk odpojit a hodit ho ako druhy disk do druheho windowsu a tam sa pokusat o obnovu zmazanych suborov.

windows neustale vykonava zapis na volne miesto na HDD (virtual memory, swap a pod...) ,

v pripade, ze vykona zapis na fyzickom mieste kde predtym bola fotka, tak fotka je uz nenavratne prec.

drzim palec... aj ked viem ako to pekne dokaze nastvat... :(

Odesláno

Zkus obnovit přes program File Scavenger... jeho plnou verzi najdes na nejakem warez webu.. a dá se s tím obnovit většina smazaných dat... nepoškozených ;)

Odesláno

je to na disku na který jsem pak nic nezapisoval uvědomil jsem si to naštěstí hned... jdu zkusit ten file.. dík

ale je mi divné že ta fotka cca MB má kolik by měla mít ale nezobrazí se..

Odesláno

tak ten File Scavenger nic.. to samé nejde otevřít ta fotka.. :-(

a zjistil jsem že fotky jsou přejmenované nějaká má mít číslo např 6010a má 5809 prostě byla focena později než odpovídá číslo

[upravil dne 14/1/13 09:30 od wojtěch]

Guest Scratch
Odesláno

to s tim prejmenovanim se mi taky stalo :D:D:

stalo se mi to asi pred 8 lety a normalni freeware to nasel, ale nevzpomenu si jaky. Pohloedej po netu a zkousej programky, to je asi nejlepsi cesta.....

uz vim, jmenoval se data recovery

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...