Kadimir Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Zdar lidi, mám fiat ulysse 96rok výroby a je to 2,0i. Pokud mám slabou baterku a má tak 10V, tak mi asb funguje a kontrolka zhasne, ale ve chvíli kdy baterku naláduju, tak abs nefunguje a sviti mi kontrolka. Na dia mi řekli, že se nemůžou spojit s řj. ABS a že to bude špatny napajeni řj. ABS. To přeci nedává smysl. Když je tam dost šťávy, tak to nespolupracuje a když je to slabý, tak funguje. Máte nějakou radu? Citovat
Kadimir Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 nemá prosím někdo toto schema v lepší kvalitě? Citovat
ChouLu Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Když máš tak nízké napětí ( v automobilu nepřípustné) tak se ti spíš není schopná ta kontrolka ani rozsvítit.... Po tom co dostane správné napětí, tak diagnostikuje chybu (vadné čidlo, prasklý kroužek atd...) Citovat
Kadimir Odesláno 17. leden 2013 Autor Odesláno 17. leden 2013 Ale ostatní svítí, tak proč zrovna abs by nemělo. Normálně se po otočení klíčku vše rožne jak má a když to funguje, tak to v levém předním podběhu 3x zacvaká a kontrolka zhasne. Při normálním napětí to ani nezacvaká a kontrolka svítí nepřetržitě.A ještě si myslím, že po otočení klíčku by měla kontrolka ABS zhasnout a pokud je vadné čidlo nebo něco jiného, tak by se měla rožnout po chvilce znova a měla by zůstat svítit. Ale mě svítí nepřetržitě. Není v okolí Brna někdo, kdo by uměl zdiagnostikovat ABS bendix na tomto autě? [upravil dne 20/1/13 15:11 od Kadimir] Citovat
Kadimir Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 Není v okolí Brna nějakej šikovnej autoelektrikář, co by mi to prolezl a šel po proudu. Všechny potřebný schémata mám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.