Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

106ka se mi libi, a moc, ale tenhle starej model nejak nema masku a to mi vadi. navic neni kam dat lva! zrcatka sice krasna, ale videt v nich neni nic, prahy univerzalni, kridlo ala kit. urcite se mi nelibi ten chrom vzadu mezi vyfuky. ale prez veskere vyhrady pekne auticko!:cool:

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

106ka se mi libi, a moc, ale tenhle starej model nejak nema masku a to mi vadi. navic neni kam dat lva! zrcatka sice krasna, ale videt v nich neni nic, prahy univerzalni, kridlo ala kit. urcite se mi nelibi ten chrom vzadu mezi vyfuky. ale prez veskere vyhrady pekne auticko!:cool:

Jo co se tyce ty masky lvicek tam origo je a je tam ta maska trochu jinak delana ale ja si to budu nechavat delat tak jak to ma ten borec me se to tak libi a lvicka tam nechci protoze se to strasne moc krade a nestoji mi to za to....

Odesláno

Předek supr, ale určitě bych zakitoval prolisy na haupně, zadek peknej, hlavně ten nárazník a ten nerezovej střed je taky pěknej. Kazí to světla, vypadaj levně :myslim

Odesláno

no já bych tam místo křídla dal stříšku a nebo tam nedával nic,nechal náký normální zrdcátka a menší zadní nárazník...jinak moooc hezký:mrk

Odesláno

Nečeho takovýho chci docílit taky, akorát bez toho zadku, čirá optika není můj styl, křídlo se mi nelíbí, lauf mám vymyšlenej jinak a masku takhle přetahovat taky nechci.Jen zahladit. Ale ten přední nárazník si taky takovej přeju + lemy + prahy + kola.

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Nečeho takovýho chci docílit taky, akorát bez toho zadku, čirá optika není můj styl, křídlo se mi nelíbí, lauf mám vymyšlenej jinak a masku takhle přetahovat taky nechci.Jen zahladit. Ale ten přední nárazník si taky takovej přeju + lemy + prahy + kola.

Jo me se na tom taky libi ty kola a predni naraznik i ty prahy..... A ten predni naraznik jsem nasel na netu za 3000,- vc DPH takze hned jak udelam mensich par uprav co mam v planu driv tak si obednavam ten predni naraznik.... Jestli chces link tak se ozvy.....

Odesláno

já mám ten nárazník vymyšlenej pomocí druhýho otočenýho. jen najít čas to udělat. Ale link mi dát můžeš a? chytnu inspiraci. Kdybys tak sehnal někde ty lemy a prahy....

Odesláno

urcite sundat kridlo a pouzit zrcatka, ktery jsou vhodny i na jezdeni (vyhled...). Chybi mi tam lvicek vpredu, nevim proc je to prvni vec kterou vsichni vyhodi :myslim

a mensi zadni naraznik bez nerezu by se taky hodil

pak by z toho bylo pekne auticko :D

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

já mám ten nárazník vymyšlenej pomocí druhýho otočenýho. jen najít čas to udělat. Ale link mi dát můžeš a? chytnu inspiraci. Kdybys tak sehnal někde ty lemy a prahy....

Jo podivam se po tech prahach a tech lemech urcite je najdu nekde.... ten link je http://www.jkdesign.cz/shop_engine.asp?skupina=2330..

A jak ze to mas vymysleny s tim naraznikem??? to musi byt zajimavy.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...