Marda106 Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Jak se vam libý tahle 106ka??? Piste sve nazory... a mimochodem bohuzel to neni ta moje... Citovat
michal 206 Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 106ka se mi libi, a moc, ale tenhle starej model nejak nema masku a to mi vadi. navic neni kam dat lva! zrcatka sice krasna, ale videt v nich neni nic, prahy univerzalni, kridlo ala kit. urcite se mi nelibi ten chrom vzadu mezi vyfuky. ale prez veskere vyhrady pekne auticko! Citovat
Guest ZILA Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 NO PEKAČ JE TO SUPROVEJ NO TEN CHROM HMM:P [upravil dne 29/6/05 ZILA] Citovat
Marda106 Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: michal 206 106ka se mi libi, a moc, ale tenhle starej model nejak nema masku a to mi vadi. navic neni kam dat lva! zrcatka sice krasna, ale videt v nich neni nic, prahy univerzalni, kridlo ala kit. urcite se mi nelibi ten chrom vzadu mezi vyfuky. ale prez veskere vyhrady pekne auticko! Jo co se tyce ty masky lvicek tam origo je a je tam ta maska trochu jinak delana ale ja si to budu nechavat delat tak jak to ma ten borec me se to tak libi a lvicka tam nechci protoze se to strasne moc krade a nestoji mi to za to.... Citovat
Kvasky Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Předek supr, ale určitě bych zakitoval prolisy na haupně, zadek peknej, hlavně ten nárazník a ten nerezovej střed je taky pěknej. Kazí to světla, vypadaj levně Citovat
Marda106 Odesláno 29. červen 2005 Autor Odesláno 29. červen 2005 Původně zaslal: Crack pěkný vůz,tos vyženil? Jo kez by to neni moje auto ale nejak podobne ho chci upravit... Citovat
Crack Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 no já bych tam místo křídla dal stříšku a nebo tam nedával nic,nechal náký normální zrdcátka a menší zadní nárazník...jinak moooc hezký Citovat
Neon Odesláno 29. červen 2005 Odesláno 29. červen 2005 Pěkná jako celek - líbí se mi - neni tam nic přeplácanýho - škoda, že je to takovej prcek:D Citovat
Hadra Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 Nečeho takovýho chci docílit taky, akorát bez toho zadku, čirá optika není můj styl, křídlo se mi nelíbí, lauf mám vymyšlenej jinak a masku takhle přetahovat taky nechci.Jen zahladit. Ale ten přední nárazník si taky takovej přeju + lemy + prahy + kola. Citovat
Marda106 Odesláno 30. červen 2005 Autor Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Hadra Nečeho takovýho chci docílit taky, akorát bez toho zadku, čirá optika není můj styl, křídlo se mi nelíbí, lauf mám vymyšlenej jinak a masku takhle přetahovat taky nechci.Jen zahladit. Ale ten přední nárazník si taky takovej přeju + lemy + prahy + kola. Jo me se na tom taky libi ty kola a predni naraznik i ty prahy..... A ten predni naraznik jsem nasel na netu za 3000,- vc DPH takze hned jak udelam mensich par uprav co mam v planu driv tak si obednavam ten predni naraznik.... Jestli chces link tak se ozvy..... Citovat
Hadra Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 já mám ten nárazník vymyšlenej pomocí druhýho otočenýho. jen najít čas to udělat. Ale link mi dát můžeš a? chytnu inspiraci. Kdybys tak sehnal někde ty lemy a prahy.... Citovat
Vvitty Odesláno 30. červen 2005 Odesláno 30. červen 2005 urcite sundat kridlo a pouzit zrcatka, ktery jsou vhodny i na jezdeni (vyhled...). Chybi mi tam lvicek vpredu, nevim proc je to prvni vec kterou vsichni vyhodi a mensi zadni naraznik bez nerezu by se taky hodil pak by z toho bylo pekne auticko Citovat
Marda106 Odesláno 30. červen 2005 Autor Odesláno 30. červen 2005 Původně zaslal: Hadra já mám ten nárazník vymyšlenej pomocí druhýho otočenýho. jen najít čas to udělat. Ale link mi dát můžeš a? chytnu inspiraci. Kdybys tak sehnal někde ty lemy a prahy.... Jo podivam se po tech prahach a tech lemech urcite je najdu nekde.... ten link je http://www.jkdesign.cz/shop_engine.asp?skupina=2330.. A jak ze to mas vymysleny s tim naraznikem??? to musi byt zajimavy..... Citovat
Marda106 Odesláno 30. červen 2005 Autor Odesláno 30. červen 2005 Jo a zjistil jsem ti i ty prahy sice nejsou asi uplne ty samy ale na http://www.jkdesign.cz/shop_engine.asp?skupina=2140 jsou asi 3 dost podobny a ty 1 tam jsou asi nej..... Citovat
Marda106 Odesláno 1. červenec 2005 Autor Odesláno 1. červenec 2005 A co rikate těmhle světlum na 106ku?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.