Golubowski Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Dobrý den. Vlastním vůz 307 2.0 HDI a občas se mi stává že auto při \"šolichání\" plynu např. ve městě začne mírně cukat. Je to při zahřátém motoru,pokud přidám,nebo sundám nohu z plynu,tak to přestane. Poslední dobou se to stává stále častěji a začíná mě to znervózňovat:myslim Neví někdo co by to mohlo být? Pro upřesnění dodám,že FAP mám odstraněn a palivový filtr byl nedávno měněn,najeto mám 175 000 km a pravidelně servisováno. Díky Citovat
5r.kubak Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 mě to dělalo to samé a byl to EGR ventil Citovat
Golubowski Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 2.0HDI 100kW 16V taky mám podezření na ten EGR. Stačí ho jen vyčistit? Ještě mi někdo říkal že jde úplně odstranit? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Tak to asi nejspíše EGR. Jediná pomoc výměna EGR ventilu a případně přehrání SW ŘJ motoru - podle roku výroby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.