Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prestalo ist cerpadlo v nadrzi a viem ze tento zazrak ho spina. Len som si nebol istotne isty ze je chyba v tom. Preto som zhanal este schemu aby som pomeral ci fakt je problem v tom. Straki a Pito.za mi dodaly co bolo treba a tak som pomeral to co som potreboval. A kedze vsetky signaly s jednotky motora a BSI boli ok, kable tiez, poistky tiez a stale neslo na vystupe z dosky nic tak jedine ta. A nakoniec mi to aj potvrdil kamarat s citroena ze sa bezne stava ze tato doska zacne robit starosti. No a dnes po otvoreni jedneho z tych relatok sa mi to potvrdilo na 200 percent.

No nejako som sa z toho anglicka na tu lod dostat musel, tak som to docasne popripajal na externe napajanie aby som dosiel.

Odesláno

ale ze ta napadla prave tato vec....ja by som riesil \"klasicke\" veci co to moze byt, toto by som asi nedal :)

no este ta cena ma zaujima :D

Odesláno

Y2K. Cena tu v irsku. Peugeot 258eur plus dan 23% a citroen za tu istu skatulu 145eur plus 23%. Ale toto nie je koncova cena pre spotrebitela. Ja to mam cez znamych v citroen servise.

Kolko to je na sk tak to som nezistoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...