misacekk Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravím mám prosbu na mojí 405 v pohodě zamknu u řidiče a když chci odemknou tak klíčkem v zámku neodemknu, když odemknu a zamknu u spolujezdce tak někdy to jde a někdy ne. Když odemknu od spolujezdce tak se všechno odemkne krom dveří u řidiče, ale to neodemiká už delší dobu ale vždycky jsem se do auta dostal. Chci se zeptat jestli se to někomu z Vás stalo a nebo co by to mohlo být. Citovat
Maverick Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Pravděpodobně máš zarezle zámek. Rozeber tapec, vyndej celej mechanismus, celý rozebrat a nejlíp vypláchnout v benzínu nebo něčem podobnym, pořádně promazat vazelínou a měl by bejt klid. Taky mi občas Mičule nešla odemknout, nebo se nezamykali všechny dveře. Udělal jsem to tak se všema zámkama a chodí jak nová, dokonce na zavření dveří už není potřeba taková síla. Stačí lehce bouchnout a krásně se dovíraj, jak když to právě vyjelo z fabriky PS: Málem bych zapoměl, jestli ty zámky budeš rozebír úplně, tak bacha na pružinky, lítaj celkem dost daleko a blbě se hledaj [upravil dne 7/1/13 22:42 od Mef] Citovat
misacekk Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 Tapec jsme měl dole a prostíkával jsem do WDčkem tak zejtra vyndám zámky a uvidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.