fana-jani Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravím.Pohledání v historii,jsem nenašel žádnou pomoc,tak se ptám přímo. Nejde mi větrák topení,lépe řečeno,jde jen někdy.Větrák je o.k,regulátor také,spínačka též.Vše proměřeno.Prostě do regulátoru nejde proud.Nevíte někdo,jestli tam není ještě relé,které sepne po nastartování.A v kterých místech se nachází?Dík. Citovat
Dano406 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Někde tady je téma kde najít řj klimatizace a tam je psáno, že to řídí ten panel klimy.Tak jestli není ten panel špatný. Možná ti někdo řekne víc. Zkus ještě pohledat. Citovat
fana-jani Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 právě,že řídící jednotka dává povel regulátoru,napájení je zvlášt. Citovat
fana-jani Odesláno 7. leden 2013 Autor Odesláno 7. leden 2013 nikdo neví,kde se nachází relé pro napájení regulátoru větráku topení?Už jsem z toho hotovej.Nejde mi do konektoru před regulátorem vůbec proud. Citovat
fana-jani Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 up.Je tady nějaký machr přes elektriku? Citovat
fana-jani Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Tak už je závada odstraněna,byla vadná jednotka bsm-pojistková skřín v motoru.Nejspíš relé k.o.Bohužel to nejde rozebrat,tak jsem sehnal jinou a topení šlape.;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.