Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 To sa ešte načaká... LCD a Plazma sa stále dobre predáva... jedine že by chcel byť ďalší rok bez telky... Citovat
rendyD Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Nekupuj nic,pozeraj z okna a máš pokoj :D Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Pšššt... to je ešte tajná technológia, tá príde až O-Ledkách Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 viem ze nikto nevie vsetko ale ... to toto si nevedel? ti hovorim, si pockaj na O-LED Vedel som, že pri LED televizoroch sa jedna o podsvietenie LED kami, ale nevedel som ako boli podsvietene stare LCD televizory ... No nič trapáci Bude to asi samsung, zajtra to musím objednať, nech si to v piatok viem vyzdvihnúť Cinicman, nemaš taku stranku aj na práčky ? Alebo aj tam mám čakať než k tomu začnú pribalovať ukrainca čo to za teba aj opere ? Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ..ale nevedel som ako boli podsvietene stare LCD televizory ... horela tam sviecka :D :D Citovat
Cinicman Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 viem ze nikto nevie vsetko ale ... to toto si nevedel? ti hovorim, si pockaj na O-LED Vedel som, že pri LED televizoroch sa jedna o podsvietenie LED kami, ale nevedel som ako boli podsvietene stare LCD televizory ... No nič trapáci Bude to asi samsung, zajtra to musím objednať, nech si to v piatok viem vyzdvihnúť Cinicman, nemaš taku stranku aj na práčky ? Alebo aj tam mám čakať než k tomu začnú pribalovať ukrainca čo to za teba aj opere ? Aj pračku zober Ťamťunga a máš to... Citovat
John_Ice Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Iba 60 Hz ? To snád nie, či ? Ale neviem, hádať sa nebudem. No nič, idem zase vyberať ... :/ jen na okraj...oko nepostřehne 50Hz... staré televize šly přece na 50Hz.... zářivky jdou na 50Hz,protože je to v síti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.