dodo407sw Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 ak niekto bude chciet DXF na tie pedaly, tak mu dam aby nemusel sa s tym trapit... Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 me nerez pedaly neklouzou, asi proto, ze na ne slapu spravne? prahy nechcu, ty mam, ale ty pedaly bych asi vymenil za pezoti.....a da se na to i dolepit guma, pro ty, kterym klouze noha Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Aha tak my vsichni na pedaly asi slapem spatne ze jo Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 no, kdyz ti z pedalu sklouzne noha, tak je neco spatne protoze otci (byvaly profi kamionak) jednou takhle sklouzla za mokra a to ma predpisove pedaly, a zadek auta a neotevrena vjezdova brana se neprijemne potkali. :D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Ted jsem po Vanocich byl v Bedrichove a pri odjezdu mi to uklouzlo na spojce, to jeste jde ... Jinak sorry za OT, ackoliv ... no,snad je to k tematu Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 jemu prave taky ale ja jsem pro ty pedaly , znak ani nechci, mozna si necham udelat jeden do garaze Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 klouzači, máte divné strevíce, též sa mi ešte nešmykel pedál. (právě sem to zakríkel a garáž bude odednes bez dverí) Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 PÁNOVÉ! Musím do toho zasáhnout Četl jsem, že tu někdo má DXF, sem s ním Každopádně by nebyl problém nějaké pedály nakreslit. Nejlepší by bylo, kdyby jste sami nakreslili nějaký \"design\", který by se vám líbil. Není problém udělat více druhů těch pedálů. Jen nad tím strávím více hodin / dnů. Přiznám se, že než mi chuck napsal, tak jsem taky uvažoval, že bych si nechal nějaké vypálit, pro sebe, ale když se to takhle chytlo......bylo by fajn to rozjet stejně jako s jojo znaky. Pokud by chtěl někdo pálit i cokoliv jiného, napište mi SZ a já řeknu jestli to je možné a podobně A zase platí, čím více by jsme objednali, tím levnější by to bylo. Ale počítejte, že ty pedály by byly minimálně o 50% levnější než kupované nevím teď ceny, ale bylo by to levné. Stačí se podívat na ceny těch jojo znaků... EDIT: musím dodat, že by nešlo použít nerez lesk, protože na tom nerezuje ochranná folie a botami by jste ji sedřeli jedině čistá nerez, kterou bych nechal naleštit mechanicky, už vím kde a nebo obyčejný plech s povrchovkou. Ale povrchovka se taky časem sedře... [upravil dne 7/1/13 12:55 od Lukáš_307] Citovat
dodo407sw Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 uz som ich poslal chuckovi... nepochopil som co myslis tou foliou na nerezu, ze by sa sedrela?? ved tu foliu davas dole je bielej farby, a nerez neposkrabes podrazkou (pokial tam nemas kamienky) Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Nerez lesk má na sobě speciální folii, která dělá ten lesk Jinak nerez poškrábeš i nepatrným kamínkem... A vždy boty čisté nemáš. Je to na zvážení, já bych doporučil obyčejnou nerez, kterou nechat naleštit Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Luki posláno na meil;) Díky, jdu se na to podívat ale stejně bych si to asi nakreslil sám, ve svém postupu kreslení. Citovat
dodo407sw Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 To co za drist si povedal LUKAS ziadnu foliu nema... je tam obycajna biela folia, ktora sa odlepi, ta je tam koli preprave aby sa nerez neposkrabal... ziadna ina folia! je to nerez vybruseny do zrkadlova... Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Tak ty jsi myslel tuhle nerez, tak to ano... To je ta drahá, kterou nabízím já ke znaku. Ale hodně se škrábe. Já bych volil obyčejnou nerez.. Citovat
dodo407sw Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 na ziadnom nereze nikdy nenachavas ziadnu foliu... Citovat
Guest Džůny Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Jak píše Lukáš_307, já bych byl spíš pro kryty prahů. Přidá se někdo? Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 mozna si dodo pletes ochranou folii s krycim filmem...... Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Jsem sice konstruktér, ale s takovým nerezem nepracuji, to je nerez do automobilového průmyslu a do vybavení domácností a podobně, ne na jednoúčelové stroje. Takže píšu jen to co vím a s čím jsem se setkal. Nerez je i barevná, má krycí film, jak píše Scratch a to jsem použil jednou s kolegou, kde to byl nápis firmy, pro kterou jsme stroj dělali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.