shwaara Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 punkac: Predpokladal jsem, ze to nekdo zmini :-) Proto jsem napsal, ze rozhodnout si to musi kazdy sam. Nikoli, ze je to vec kazdeho z nas, protoze neni. Souhlasim, ze to rozhodnuti, ktere udelame kazdy sam, se tyka nas vsech. Citovat
shwaara Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 punkac: Nepotkame, jezdim svizne, ale myslim, ze opatrne a v ramci moznosti ohleduplne. Obcas si nekdo zatroubi a zablika, ale nechavam to bez reakce :-) ok, dame. Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Platí ještě ty Budějice? Mám chalupu asi 20 minut cesty Citovat
shwaara Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Spis ne, do CB jezdím už jen párkrát do roka, jinak jsem v Praze. Ale když tam pojedu, můžu dát vědět. Citovat
punkac Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 aha, tak to necháme na tu prahu, já do JC jezdím ku Lhenicím tak 4x 5x do roka, rodiče jsou tam častěji ale to nic neřeší já se vyskytuji o víkendech spíše v obci Ploskovice u LT ale dosti offtopicu Citovat
skuci Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 článek z října 2011 není asi už moc aktuální, aktuální dění bude asi trošku někde jinde :-) budu muset sondovat jak to bude... Citovat
mr.SM Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Skucci: reknes ze jsi auto pujcil znamemu znameho z Vietnamu, ze jediny co vis je to ze se jmenuje treba Nguyen V. Thien, a je to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.