306-Matus-306 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dobrý deň, chcem sa opýtat aký je rozdiel medzi motorom DJY (XUD9A) a DJH (XUD9BSD) čom je tam rozdiel že to ma o 5kW? na autokelly som našiel viac označení motorov diesel aj iné rozdiely výkonnou čisto dieslov bez turba.. a vy knihe \"jak na to\" su 1.9 bez turba dve 51kw DW8 o tom som si už niečo zistil ale ten ma nezaujíma, a je tam ešte DJY 50kW ten mám ja, a ten DHV sa tam neuvádza a práve ten ma zaujíma... ako je to vlastne a prečo má o 5kW viac.. už dlhší caš mi to vrtá v hlave ale na nič som neprišiel tak sa pýtam vás Citovat
306-Matus-306 Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 nie som si istý či je to tým ale na autokelly som našiel viac rozdielov 1.) zavesenie motora 55kW má o jeden výrobok viac.. ale to kW nerobí 2.) tesnenie na sanie a výfuk je okrajovo identické len to na 55kW má predelný vystup na výfuk ale ani to tesnenie výkon nerobí iba žeby tam bola niejak inak riešená hlava... 3.) vodná pumpa no a tu to asi viazne.. ja ju určite nemám a o dačom takom počujem prvý krát ale hladam dalej Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 55kW je TD - tzv. soft turbo, bez intercooleru. Jak u 306, tak u 406. Citovat
306-Matus-306 Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 naozaj?... tak aspon viem ako to je a našiel som tam ešte jeden motor ako ozačenie je to isté ale má o 1kW viac a predáva sa k tomu aj olejové čerpadlo pri 50kW to na predaj nie je.. maju v tom kus bordel tak sa pýtam lebo tomu nechápem ale o tom soft turbe počujem prvý krát.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.