Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa opytat mam moznost kupit RD4 za 1000kc s MP3 a ja mam bez MP3 a zadalsie je rozdiel v jednom tlacitku ja tam mam tlacitko BAND a to radio s MP3 tam ma tlacitko TEL... chcel by som vediet ci by mi to slo prehodit a zadalsie ci to staci prehodit alebo to chce viac ako napriklad diagnostiku a co to tlacitko TEL?

dik za kazdu odpoved

vsetko naj v novom roku vsetkym

Maros:papa

Odesláno

Ahoj, jde to přehodit bez problému, ale musíš na dia spárovat rádio s BSI. Jinak tlačítko TEL je pro handsfree - blue tooth - ovšem musíš mít přídavný modul pro HF. Radio jsem také měnil a modul pro HF dodělával, je to dobrá věc. HF normálně ovládáš přes rádio.

Odesláno

AKo vazne...ten modul sa da zohnat lahko alebo ? porad mi prosim ta s tym....takze pojde to prehodit bez problemov len diagnostika? fakt? a to dorobenie toho dalsieho modulu? nemam prehlad a neviem co to je ako to vyzera a ako to je...porad mi prosim ta chcem to ....ako ovladas to HF vysvetli mi to nechapem to:bojim

Odesláno

Budes zrejme musiet dorobit kabelaz... Ja som uz mal predpripravu, len som docvakol bt modul a cez diag povolil a uz to jelo. Ak kabelaz nemas da sa dorobit podla schemy. Myslim ze HonzaZ dorabal. Ten kablik ma biely konektor a mal by byt za kastlikom spolujazdca... Zhod tapacir a kukni sa...

Hf sa ovlada pravou packou pod volantom... Kukni sa do navodu od auta. Tam je to pekne popisane.

[upravil dne 2/1/13 21:43 od Marcel00]

Odesláno

Nasiel som jeden obrazok z inej dorabky (webasto) kde je vidiet cely bt modul aj s kabelazou. Ak ju ta mas co si nemyslim tak mas na 50% hotovo. Bt modul sa s mikrofonom da zohnat okolo 100~120e.

Ten cerveny kruzok si nevsimaj... Nesuvisi s bt.

w7.jpg

[upravil dne 2/1/13 21:40 od Marcel00]

Odesláno

ok je to pod kastlikom? rano to pozriem ale s tou schemou budem potrebovat pomoct.....hosi najdete alebo pomozete mi s tym...som z Noveho Jicina a velmi to chcem...idem pozriet manual k autu co to je to ovladanie HF dik nemate chybu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...