Maroš Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Chcem sa opytat mam moznost kupit RD4 za 1000kc s MP3 a ja mam bez MP3 a zadalsie je rozdiel v jednom tlacitku ja tam mam tlacitko BAND a to radio s MP3 tam ma tlacitko TEL... chcel by som vediet ci by mi to slo prehodit a zadalsie ci to staci prehodit alebo to chce viac ako napriklad diagnostiku a co to tlacitko TEL? dik za kazdu odpoved vsetko naj v novom roku vsetkym Maros:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ahoj, jde to přehodit bez problému, ale musíš na dia spárovat rádio s BSI. Jinak tlačítko TEL je pro handsfree - blue tooth - ovšem musíš mít přídavný modul pro HF. Radio jsem také měnil a modul pro HF dodělával, je to dobrá věc. HF normálně ovládáš přes rádio. Citovat
Maroš Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 AKo vazne...ten modul sa da zohnat lahko alebo ? porad mi prosim ta s tym....takze pojde to prehodit bez problemov len diagnostika? fakt? a to dorobenie toho dalsieho modulu? nemam prehlad a neviem co to je ako to vyzera a ako to je...porad mi prosim ta chcem to ....ako ovladas to HF vysvetli mi to nechapem to:bojim Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Budes zrejme musiet dorobit kabelaz... Ja som uz mal predpripravu, len som docvakol bt modul a cez diag povolil a uz to jelo. Ak kabelaz nemas da sa dorobit podla schemy. Myslim ze HonzaZ dorabal. Ten kablik ma biely konektor a mal by byt za kastlikom spolujazdca... Zhod tapacir a kukni sa... Hf sa ovlada pravou packou pod volantom... Kukni sa do navodu od auta. Tam je to pekne popisane. [upravil dne 2/1/13 21:43 od Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Nasiel som jeden obrazok z inej dorabky (webasto) kde je vidiet cely bt modul aj s kabelazou. Ak ju ta mas co si nemyslim tak mas na 50% hotovo. Bt modul sa s mikrofonom da zohnat okolo 100~120e. Ten cerveny kruzok si nevsimaj... Nesuvisi s bt. [upravil dne 2/1/13 21:40 od Marcel00] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jj, Marcel to vysvětlil, nemám co dodat. Citovat
Maroš Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 ok je to pod kastlikom? rano to pozriem ale s tou schemou budem potrebovat pomoct.....hosi najdete alebo pomozete mi s tym...som z Noveho Jicina a velmi to chcem...idem pozriet manual k autu co to je to ovladanie HF dik nemate chybu Citovat
HonzaZ Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Když se do toho budeš chtít dát, tak se ozvi. Nejlépe přes SZ:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.