Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám připojený mobil přes kablík, taky mi přehrává hudbu a můžu i telefonovat, takže pro mě super. Můžu též mobil připojit tak jak je ve videu, ale přede mnou si tam dal někdo nějaký heslo, tak až pojedu do servisu, tak to nechám odblokovat.

Odesláno

Cogina= ty pouštíš hudbu na WipNav přes Bluthoot? A jak to na tom rádiu přepínáš?

Po tom strašně toužím. To je jediná vada co mě na 5008 fakt vadí.:mad:

Odesláno

Já si myslím, že cogina nemá navi, jen WIP Sound, co je v základu allure. Ten mám taky a to chodí, pustím na tabletu film, zvuk přes BT do auta, a můžem koukat všici :aut

Odesláno
Já si myslím, že cogina nemá navi, jen WIP Sound, co je v základu allure. Ten mám taky a to chodí, pustím na tabletu film, zvuk přes BT do auta, a můžem koukat všici :aut

Ale mám navi, Elton mi to může potvrdit. Hudbu z mobilu nepouštím přes BT, ale koupila jsem si kabel na propojení mobilu (Android) do auta a můžu si pouštět písničky z mobilu. Ale nejde to obsluhovat přes talčítka v autě, ale jen přes mobil. Jakmile mi někdo volá, tak jednoduše hovor rukou přijmu a pak už můžu v autě mluvit. Jo techniku po mně nechtějte, tomu nerozumím, ale využiju vše, co auto nabízí :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...