xmolo Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 zdravim , som tu novy a mám problem s ABS ak by mi niekto vedel poradit bol by som velmi rad, auto po chvilke jazdy vyhodi chybu ABS , no kym ide auto bez chyboveho hlasenia abs tak abs ide fakt cudne uz pri malom zoslapnuti brzdy ,brzda stvrdne a hned zopne abs zacne prerusovat brzdenie a auto neni v smyku , a brzdi to dost zle podla toho ako sa sprava auto vyzera to tak ako keby brzdilo v predu len jedno koleso a aj v zadu jedno .... akonahle vyskoci chyba ABS tak auto zacne brzdit dobre len nezapina ABS ,,,, ak by mi niekto vedel poradit bol by som velmi rad vopre Ďakujem Citovat
Michal.x Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 prasklej nebo upadlej snímací kroužek abs nejčastěji na přední nápravě Citovat
xxjehla Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 čau mám stejnej problem dá se nějak ten kroužek vymenit nebo jak se ta zavada odstraní předem dík Citovat
Michal.x Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 kroužek se dá vyměnit je jen rozdíl starý nový model v počtu zubů Citovat
xmolo Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 dakujem pozrem sa nato nevedel by si mi zistit podla Vin čisla historiu?? Citovat
xxjehla Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 http://www.eshop-rychle.cz/autopb/eshop/34-1-ABS-krouzky/254-2-PEUGEOT-CITROEN-P-S-A Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.