Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

od zimy se potýkám s problémovými starty. Startuji třeba na 3 x, startér točí, motor hned zhasne, poté chytí a má nepravidelný chod, po chvilce OK. Další starty bez problému.Pokud auto celý den stojí je to to samé. Baterie v pořádku. Na svíčkách najeto cca. 10 000km. Co by to mohlo být?

Děkuji za postřehy.

Odesláno

ja neviem, ale ja som mal problemy ked som mal zanesenu skrtiacu klapku...

ale to som mal nestabilne otacky, kolisali, hned po starte... startovat startovalo dobre

ale pockaj mozno bude mat niekto lepsi napad...

Odesláno

Díky. Škrtící klapka byla čištěna poměrně nedávno... od té doby najeto zhruba 5000 km.... ale je to možný, páč to auto jelo úplně jinak.... teď je to dost podobný stavu před čištěním... dusí se, ale jakmile se jen trochu ohřeje je vše OK.

Odesláno

Mě ro dělalo podobný problémy, ačkoliv mám ropáka, dělal mi to startér. Při startování sežral většinu proudu a BSI pak byla vcelku zmatená, po repasi startéru vše bez problémů.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to bylo zanesenou klapkou... rozdíl je obrovskej.... To od posledního čištění moc nevydrželo, ale co si člověk udělá sám - na to se může spolehnout... Holt to byla odfláknutá práce a vyčištěna byla jen při okrajích....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...