Pa.vlos Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Zdravím, od zimy se potýkám s problémovými starty. Startuji třeba na 3 x, startér točí, motor hned zhasne, poté chytí a má nepravidelný chod, po chvilce OK. Další starty bez problému.Pokud auto celý den stojí je to to samé. Baterie v pořádku. Na svíčkách najeto cca. 10 000km. Co by to mohlo být? Děkuji za postřehy. Citovat
kranky Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 ja neviem, ale ja som mal problemy ked som mal zanesenu skrtiacu klapku... ale to som mal nestabilne otacky, kolisali, hned po starte... startovat startovalo dobre ale pockaj mozno bude mat niekto lepsi napad... Citovat
Pa.vlos Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Díky. Škrtící klapka byla čištěna poměrně nedávno... od té doby najeto zhruba 5000 km.... ale je to možný, páč to auto jelo úplně jinak.... teď je to dost podobný stavu před čištěním... dusí se, ale jakmile se jen trochu ohřeje je vše OK. Citovat
kranky Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 ja ju mam zanesenu hlavne ked jazdim v zime casto mesto alebo kratke trasy, vtedy mavam tieto problemy Citovat
Pino Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Mě ro dělalo podobný problémy, ačkoliv mám ropáka, dělal mi to startér. Při startování sežral většinu proudu a BSI pak byla vcelku zmatená, po repasi startéru vše bez problémů. Citovat
Pa.vlos Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 Tak to bylo zanesenou klapkou... rozdíl je obrovskej.... To od posledního čištění moc nevydrželo, ale co si člověk udělá sám - na to se může spolehnout... Holt to byla odfláknutá práce a vyčištěna byla jen při okrajích.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.