ozzy56 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 ne, nezkoušel jsem rameno upravovat, aby šlo více vyklopit (i když by to šlo), stačil mi originál, vleze tam i papír proti namrzání, lišty se dají rukou očistit od ledu i při tom malém vyklopení--i když jsem zpočátku nechápal,proč jdou vyklopit tak málo;), jezdil jsem s tím šest zim a OK, je pravda,že ramena jsou utopená pod sklem, což v zimě není ideální, protože se tam drží sníh a led, ale má to tak dnes většina aut:( Citovat
antik Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 ja tam mam nějaký plochý stěrače a když je přizvednu tak ty potvory se ohnou a nedá se pod ně nic strčit, leda mít třetí ruku. Dosti pracné, řešení by bylo právě je odklopit. což nejde ani omylem kvuli plošce. Super. Tedko se mi navíc nevracej, takže nedoléhaj. No co , sundat nejdou, tak snad jedině mazat a mazat a ..... do alelujá. snad to jednou povolí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.