Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P 407 SW - žhne 3. brzdové světlo.

Recommended Posts

Odesláno

Poslední 2 dny bylo auto ráno v Economy módu. Meměl jsem možnost změřit klidový odběr, ale baterka je nová a v autě není žádný dodělek. Nicméně jsem si všimnul, že 3. brzdové světlo lehce žhne a to i po zamknutí auta - setkal se s tím někdo? Našel jsem něco podobného ve vláknu o 406 ale o 407 nic. Napadla mě nějaká kostra zadních dveří nebo přelomený kabel v průchodce, ale zaráží mě že to dělá i po zamknutí. :myslim

Odesláno

No, mně už asi půl roku padá systém do ekonomického režimu, sice nepravidelně ale třeba přes noc, což se před tím nestávalo. Přičítal jsem to na vrub starému AKU. Od září mám nový AKU (Varta) a nové sklo v 5. dveřích a dělá to nadále. Někdy za tři hoďky po odstavení auta si jdu pohrát třeba s navigací a padne to do ekonomu během 5-10 min. Po celou dobu co to auto mám (cca 1 1/2 roku) registruji, že po zamknutí auta ještě \"dosvěcuje\" třetí brzdovka - zhasíná po cca 1 min. Když je auto odemknuté a otevřou se páté dveře nebo jenom sklo je to stejné. Naposled ve čtvrtek-auto odstaveno v podvečer, ráno v ekorežimu. A ráno mne kámoš upozornil na to, že kolem půlnoci prosvěcovalo brzd. světlo.

3. brzd. světlo \"žhne\", jak říká Koblih, po odemknutí a otevření dveří, i po nastartování a i po rozsvícení světel. Takže tak trochu záhada.

Odesláno

mozna OT ale nedavno mi rikal kolega v praci ze jim na dvojkovy koktavce sviti jedna dioda v brzdovym svetle na patech vratech... nasledovala navsteva skoda sevisu kde zjistily ze je vypalenej konektor pripojeni tak ho vymenily cena 1200kc jen jsme se divili kde se tam bralo to napeti :myslim svitilo to porad i po zamknuti auta celou noc i den :roll

[upravil dne 30/12/12 23:11 od dyno]

Odesláno

tretie brzdove svetlo zlahka svieti ale iba kym nezaspi BSI. vyckaj, ono zachvilu zhasne...

neni to moc vidiet, dobre je to odsledovat v uplnej tme... som si to v noci na dvore vsimol ked som odomkol auto.

robi to aj mne a videl som to na viacerych 407mach...

akonahle BSI zaspi tak uplne zhasne.

[upravil dne 3/1/13 21:55 od Marcel00]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já si dal do parkovaček diodové žárovičky a to samé mi dělaji oni. Dokad se neuspí BSI tak maličko svítěji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...