koblih69 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Poslední 2 dny bylo auto ráno v Economy módu. Meměl jsem možnost změřit klidový odběr, ale baterka je nová a v autě není žádný dodělek. Nicméně jsem si všimnul, že 3. brzdové světlo lehce žhne a to i po zamknutí auta - setkal se s tím někdo? Našel jsem něco podobného ve vláknu o 406 ale o 407 nic. Napadla mě nějaká kostra zadních dveří nebo přelomený kabel v průchodce, ale zaráží mě že to dělá i po zamknutí. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Mám to taky už od té doby co mám 407dmu a neřeším to Myslím,že to dělá hodně 407dmičkám.. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 No on je to popisovaný problém i na C5, nicméně co mě zlobí je Economy Mode... ale s tím si už nějak poradím. Prostě mě napadlo, že to souvisí, ale asi tedy ne. Citovat
Tomajda_406 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 No tk to asi neni spojený s economy modem..Mě to dělá když odemknu auto a zas když zamknu a po nějaké době to přestane Citovat
Přema Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 O tomto slyším poprvé......:myslim Citovat
Delphi Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 No, mně už asi půl roku padá systém do ekonomického režimu, sice nepravidelně ale třeba přes noc, což se před tím nestávalo. Přičítal jsem to na vrub starému AKU. Od září mám nový AKU (Varta) a nové sklo v 5. dveřích a dělá to nadále. Někdy za tři hoďky po odstavení auta si jdu pohrát třeba s navigací a padne to do ekonomu během 5-10 min. Po celou dobu co to auto mám (cca 1 1/2 roku) registruji, že po zamknutí auta ještě \"dosvěcuje\" třetí brzdovka - zhasíná po cca 1 min. Když je auto odemknuté a otevřou se páté dveře nebo jenom sklo je to stejné. Naposled ve čtvrtek-auto odstaveno v podvečer, ráno v ekorežimu. A ráno mne kámoš upozornil na to, že kolem půlnoci prosvěcovalo brzd. světlo. 3. brzd. světlo \"žhne\", jak říká Koblih, po odemknutí a otevření dveří, i po nastartování a i po rozsvícení světel. Takže tak trochu záhada. Citovat
davidekcz Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Se na to budu muset taky zaměřit :myslim Citovat
dyno Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 mozna OT ale nedavno mi rikal kolega v praci ze jim na dvojkovy koktavce sviti jedna dioda v brzdovym svetle na patech vratech... nasledovala navsteva skoda sevisu kde zjistily ze je vypalenej konektor pripojeni tak ho vymenily cena 1200kc jen jsme se divili kde se tam bralo to napeti svitilo to porad i po zamknuti auta celou noc i den [upravil dne 30/12/12 23:11 od dyno] Citovat
hipisko Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 ja som si tiez vsimol ze mi po odomknuti tretie brzdove trosku svieti, ale zhasne mi po zamknuti auta. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 tretie brzdove svetlo zlahka svieti ale iba kym nezaspi BSI. vyckaj, ono zachvilu zhasne... neni to moc vidiet, dobre je to odsledovat v uplnej tme... som si to v noci na dvore vsimol ked som odomkol auto. robi to aj mne a videl som to na viacerych 407mach... akonahle BSI zaspi tak uplne zhasne. [upravil dne 3/1/13 21:55 od Marcel00] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Já si dal do parkovaček diodové žárovičky a to samé mi dělaji oni. Dokad se neuspí BSI tak maličko svítěji Citovat
hipisko Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 mozno to je koli zisteniu vypalenych ziaroviek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.