Pilgrim3 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Zdravím. Pořídila jsem si P 206 1,4 z roku 2002. Je dotažené z Německa. Od začátku CD mechanika vůbec nebyla schopna načíst CD a při jízde po hrbolech (české silnice ) vypadával signál rádia. Protože nemám kód od rádia neodpojovali jsme ho od zdroje, jen jsme ho vytáhli a odmontovali kryty. Jaké bylo naše překvapení, když jsme na základní desce viděli cestovat Euro a 12 centů. Při vysypávání poslední mince to v místě kontaktu se spojem mírně zajiskřilo. Po následném pokusu o zapnutí rádio nefunguje vůbec. A na display na přístrojovce jdou jen hodiny. Pojistky 4 a 15 (dle příručky) vypálené nejsou. Poraďte prosím. Citovat
wojtěch Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 rádio můžeš odpojit u tohoto už nepotřebuješ kod, radio je sparovano přes diagnostiku s autem.. prohlídni to rádio ty cesty jestli tam je něco spáleno mohl jsi odrovnat něco v rádiu... edit ještě je pojistka vzadu na rádiu [upravil dne 28/12/12 14:53 od wojtěch] Citovat
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 2002 ještě nemusí být MUX.. dej vin Citovat
pito.za Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Ked pise RD3 tak nepotrebuje kod. Citovat
Pilgrim3 Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Tak po bližším prozkoumání... Rádio je odpálené... Rozhodla jsem si pořídit nové, na doporučení ALPINE CDE130RM. Jen musím oželet palubní display a ovládání pod volantem. Ještě že je rádio umístěno tak vysoko. Jen po smrti rádia palubní display nefunguje jak by měl. Hodiny se po otočením klíčku načtou, ale dál už nefungují, neaktualizují se, ukazují stále stejný čas . Co s tím... poraďte pls. Citovat
peugeot 206 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 ahoj teraz som tiež riešil problém s displayom robil presne to čo tvoj stači ho odpojiť od auta na pár minút a snova pripojiť a bude bežať normálne čo sa týka ovládania pri výmene za pioneer som si len kúpil redukciu a ovládanie pod volantom mi funguje Citovat
Pilgrim3 Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 Dík za tip. Zkusím to a uvidím. Dám vědět. Ovládání pod volantem zatím neřeším. Uvidím až jak si budu rozumět s rádiem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.