Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Pořídila jsem si P 206 1,4 z roku 2002. Je dotažené z Německa. Od začátku CD mechanika vůbec nebyla schopna načíst CD a při jízde po hrbolech (české silnice :D) vypadával signál rádia. Protože nemám kód od rádia neodpojovali jsme ho od zdroje, jen jsme ho vytáhli a odmontovali kryty. Jaké bylo naše překvapení, když jsme na základní desce viděli cestovat Euro a 12 centů. Při vysypávání poslední mince to v místě kontaktu se spojem mírně zajiskřilo. Po následném pokusu o zapnutí rádio nefunguje vůbec. A na display na přístrojovce jdou jen hodiny. Pojistky 4 a 15 (dle příručky) vypálené nejsou. Poraďte prosím.

Odesláno

rádio můžeš odpojit u tohoto už nepotřebuješ kod, radio je sparovano přes diagnostiku s autem.. prohlídni to rádio ty cesty jestli tam je něco spáleno mohl jsi odrovnat něco v rádiu...

edit ještě je pojistka vzadu na rádiu

[upravil dne 28/12/12 14:53 od wojtěch]

Odesláno

Tak po bližším prozkoumání... Rádio je odpálené... Rozhodla jsem si pořídit nové, na doporučení ALPINE CDE130RM. Jen musím oželet palubní display a ovládání pod volantem. Ještě že je rádio umístěno tak vysoko.

Jen po smrti rádia palubní display nefunguje jak by měl. Hodiny se po otočením klíčku načtou, ale dál už nefungují, neaktualizují se, ukazují stále stejný čas :(. Co s tím... poraďte pls.

Odesláno

ahoj teraz som tiež riešil problém s displayom robil presne to čo tvoj stači ho odpojiť od auta na pár minút a snova pripojiť a bude bežať normálne :)

čo sa týka ovládania pri výmene za pioneer som si len kúpil redukciu a ovládanie pod volantom mi funguje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...