Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim po delsi dobe.

Snazim se tu najit pojistkove schema na partnera 1.8i a bohuzel nikde.Nemohl by mi prosim nekdo nascanovat stranku s pojitkami?Diky

Jeste dotaz,zda nekdo nemel podobny problem.. Zhruba pred tydnem se mi po startu spusti vetraky na plno(i klima) a neustale se to vypina a zapina porad dokola.. je to velmi protivne a s tim jak to porad startuje tak se mirne ztmavuji svetla... Jinak vse funguje,starty v mrazech v pohode,nevybiji se...nevim co s tim.Diky

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak problem s vetraky byl nakonec v ridici jednotce vetraku(do dnes jsem nevedel,ze existuje).

Kontakt s ridici jednotkou vetraku a svazkem kabelu je znacne zkorodovany.Nevite kde bych tento dil sehnal?

Obvolana vrakoviste nemaji... Dik

Odesláno

Kde přesně ta jednotka je , já mám rozbité celé topení z Berlinga (mělo klimu) , že by to tam mohlo někde být , ať to nemusíš někde zhánět , je to r.v.2003

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak... jak jsem psal naposedy.ze vetraky si delaji co chteji.Bylo to ridici jednotkou ventilatoru.

nechal jsem ji v servisu prostrikat kontaktolem a vydrzelo to zhruba do minuleho tydne (3 mesice),protoze jsem dil nesehnal na vrakacich.

Dil mam nyni objednan v peugeotu za 2700,- ,muzete mi prosim nekdo poradit,KDE ta ridici jednotka je?

Hledal jsem ji,abych si to vymenil a bohuzel jsem ji nevypatral... :)

Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...