Waylon Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Zdravim po delsi dobe. Snazim se tu najit pojistkove schema na partnera 1.8i a bohuzel nikde.Nemohl by mi prosim nekdo nascanovat stranku s pojitkami?Diky Jeste dotaz,zda nekdo nemel podobny problem.. Zhruba pred tydnem se mi po startu spusti vetraky na plno(i klima) a neustale se to vypina a zapina porad dokola.. je to velmi protivne a s tim jak to porad startuje tak se mirne ztmavuji svetla... Jinak vse funguje,starty v mrazech v pohode,nevybiji se...nevim co s tim.Diky Citovat
rkolac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Koukni na netu,mám pocit že někde jinde na fórech je manuál v pdf,bohužel jsem teď pouze na telefonu ,jinak ho mám doma ,nebo servisbox Citovat
Waylon Odesláno 18. leden 2013 Autor Odesláno 18. leden 2013 Tak problem s vetraky byl nakonec v ridici jednotce vetraku(do dnes jsem nevedel,ze existuje). Kontakt s ridici jednotkou vetraku a svazkem kabelu je znacne zkorodovany.Nevite kde bych tento dil sehnal? Obvolana vrakoviste nemaji... Dik Citovat
Roman 1173 Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Koukni na Aukru maj tam na Berlingo pošlu ti odkaz SZ Citovat
ZbyňaS Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 Kde přesně ta jednotka je , já mám rozbité celé topení z Berlinga (mělo klimu) , že by to tam mohlo někde být , ať to nemusíš někde zhánět , je to r.v.2003 Citovat
ZbyňaS Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 jo už vím, akorát to je asi z modelu do 2003 ? Citovat
ZbyňaS Odesláno 19. leden 2013 Odesláno 19. leden 2013 já mám rozbitej ten novější model , tam není , ale zeptám se známého zda ji nemá a dám vědět. Citovat
ZbyňaS Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Tak jsem se poptal , ale nikdo nic, bohužel. Citovat
Waylon Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 Tak... jak jsem psal naposedy.ze vetraky si delaji co chteji.Bylo to ridici jednotkou ventilatoru. nechal jsem ji v servisu prostrikat kontaktolem a vydrzelo to zhruba do minuleho tydne (3 mesice),protoze jsem dil nesehnal na vrakacich. Dil mam nyni objednan v peugeotu za 2700,- ,muzete mi prosim nekdo poradit,KDE ta ridici jednotka je? Hledal jsem ji,abych si to vymenil a bohuzel jsem ji nevypatral... Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.