agresssor Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Zdravím mám dotaz když bych chtěl přehodit tělo klíče z old na new model jde to bez komplikaci nebo ne? Jinak pro info foto : Citovat
skeblo Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Ten davov navod je na kluc ktory ma dva tlacidla. Cize ty z jedno tlacidloveho kluca nesprasvis dvoj tlacidlove, mozes zmenit obal ale bude vyuzite len jedno tlacidlo, ktore bude sluzit aj na otvaranie aj na zatvaranie. Ja mam tak isto ten isty kluc ako je uplne hore mam New model r.v. 2000 a tiez rozmyslam nad upravou ale skor vystrelovacieho kluca s jednym tlacidlom. Pravdepodobne novsie rocniky new modelov 406, mali uz dvojtlacidlove kluce , co je celkom vyhoda,ked si si nie isty ci si zamkol tak stlacis tlacidlo zamknutia na dvojtlacidlovom. Pokial ja zatlacim na mojich klucoch len jedno tlacidlo a auto bolo zamknute tak ho zas otvorim. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tak tak když zmáčknu tlačítko zamknuto na zamknutým autě začne rychle blikat,výhoda na velkým parkovišti když zapomenu kde auto mám tak zmáčknu a hned vidím kam jít.... Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Je to sice na 2tlačítko, ale 1 tlačítko je na odemknuto/zamknuto a 2 na superblokádu. Když ji nemáš tak tam dáš jen jeden spínač. V tom problém nevidím. Citovat
agresssor Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 tak nejak mi je to jedno, kdyz mi bude fungovat jedno tlacitko nic se snad nestane na to druhy se da udelat odskok kufru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.