ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 no on vůbec píše divně, viz jeho příspěvek s odýmeným motorem?? Som tu novy a som slovak a ten odymeny motor ako to vysvetlit proste dymi najme pri vysokych otackach nejde o to, jestli jsi nový a Slovák--já jsem čechoslovák,umím jak česky,tak slovensky , spíše jde o to, popsat tu poruchu více...,jinak si myslím, že bys to měl reklamovat v servise,kde to dělali... Citovat
berla2,0hdi Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 ja sa tomu nevyznam v elektronike je to akokeby plesok taky podlhovasty na kabliku ako obdlznik ako keby sa dakde daval.Inac vsimol som si klimu som mal prazdnu uz dlho ale ked som stlacil cudlik v kabine tak aspon bolo pocut ze sa zapla ale teraz nic nepocut tak neviem ci to je od klimy [upravil dne 25/12/12 22:31 od lusmi1] Pokud máš prázdnou klimu neměla by sepnout spojka, je tam snímač tlaku chladiva jestli ti zapnout šla tak tlak tam musel být ikdyž málo chladiva Citovat
kokosák Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 posielam lepsie fotky mne hlavne ide o to co sa stane ked ten kablik necham len tak joo, už to vidím, od altíku to teda není .. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 nepatří to ke spínači tlaku oleje ?? Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 nepatří to ke spínači tlaku oleje ?? A co sa deje ked nespina? Citovat
Guest servisman Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 nejde o to co se děje,pokud zapneš klíček svítí ti kontrolky všechna jak mají ?? kontrolka mazání Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 posielam lepsie fotky mne hlavne ide o to co sa stane ked ten kablik necham len tak joo, už to vidím, od altíku to teda není .. a odcoho pak Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 nejde o to co se děje,pokud zapneš klíček svítí ti kontrolky všechna jak mají ?? kontrolka mazání ani mi vsetky asi nikdy nesvietili mazania asi to ani nema peugeot jemu olej stale ukazovalo v strede stav oleja akurat ked zhasnu tak vsetky kontrolky okrem motora motor stale svieti a as ked nastartujem vtedy as zhasne Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 kdyby to bylo od čidla tlaku oleje tak by svítila stopka po nastartování, nebo se mýlím ?? od altíku to taky není, nejsem si jistý ale řekl bych že je tam ten kablík navíc (nezapojený) Citovat
Guest servisman Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 psal jsem už dříve dej barvu kabelu a na něm je i číslo pak se dovíš více ,už se tu hádá a tipuje jen naoko Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tak jsem to byl okouknout na autě a jsou tam tři možnosti,altík -ten je na první fotce ok, pak kabel ke spojce klimy-ten je ale delší, tak že to bude z čidla tlaku oleje,jiný kabel na tom svazku není Citovat
dyno Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 taky si tipnu co snimani opotrebeni brzdovych desticek Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 tak jsem to byl okouknout na autě a jsou tam tři možnosti,altík -ten je na první fotce ok, pak kabel ke spojce klimy-ten je ale delší, tak že to bude z čidla tlaku oleje,jiný kabel na tom svazku není Dakujem a to cidlo toho tlaku oleja to kde ma byt zapojene?? som amater Citovat
mxmen Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 na bloku motoru za krytem katalizátoru, na snímači ti zustala plastová svorkovnice tu sundej na konektoru přihni trochu zpětný jazýček, nastrč do svorkovnice a vrat na snímač (konektor jde do svorkovnice jen jedním směrem vyzkoušej, až zacvakne a nepůjde zpět vytáhnout) Citovat
lusmi1 Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 na bloku motoru za krytem katalizátoru, na snímači ti zustala plastová svorkovnice tu sundej na konektoru přihni trochu zpětný jazýček, nastrč do svorkovnice a vrat na snímač (konektor jde do svorkovnice jen jedním směrem vyzkoušej, až zacvakne a nepůjde zpět vytáhnout) Dik zajtra to vyskusam bol som teraz kuknut ale je moc tma skusal som nahmatat ale cely cas som nahmatoval len ten kryt na katalyzatore a zbpko mal take cosi kovove uvidim zajtra ci sa stoho vysomarim ci to najdem ale vazim si tvoju pomoc a DAKUJEM Dam vediet ako to dopadlo Citovat
lusmi1 Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 ok Tak a dakujem uz som to spravil ale bolo problem sa tam dostat musel som odmontovat kryt z katalizatora ci co to je :-) ale nedalo sa ju vytiahnut lebo tam bolo minimum priestoru nakoniec som ten kablik tam opchal pekne nadoraz a drzi to takze dakujem ti,len neviem naco ten kablik sluzil ten snimac ale hlavne ze problem je asi spraveny aspon mi tam netrci ten kabel :-D Takže Dakujem Problem vyriešeny :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.