Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
no on vůbec píše divně, viz jeho příspěvek s odýmeným motorem??

Som tu novy a som slovak a ten odymeny motor ako to vysvetlit proste dymi najme pri vysokych otackach

nejde o to, jestli jsi nový a Slovák--já jsem čechoslovák,umím jak česky,tak slovensky :D, spíše jde o to, popsat tu poruchu více...,jinak si myslím, že bys to měl reklamovat v servise,kde to dělali...:papa

Odesláno
ja sa tomu nevyznam v elektronike je to akokeby plesok taky podlhovasty na kabliku ako obdlznik ako keby sa dakde daval.Inac vsimol som si klimu som mal prazdnu uz dlho ale ked som stlacil cudlik v kabine tak aspon bolo pocut ze sa zapla ale teraz nic nepocut tak neviem ci to je od klimy

[upravil dne 25/12/12 22:31 od lusmi1]

Pokud máš prázdnou klimu neměla by sepnout spojka, je tam snímač tlaku chladiva jestli ti zapnout šla tak tlak tam musel být ikdyž málo chladiva

Guest servisman
Odesláno

nejde o to co se děje,pokud zapneš klíček svítí ti kontrolky všechna jak mají ?? kontrolka mazání

Odesláno
posielam lepsie fotky mne hlavne ide o to co sa stane ked ten kablik necham len tak

joo, už to vidím, od altíku to teda není .. :)

a odcoho pak

Odesláno
nejde o to co se děje,pokud zapneš klíček svítí ti kontrolky všechna jak mají ?? kontrolka mazání

ani mi vsetky asi nikdy nesvietili mazania asi to ani nema peugeot jemu olej stale ukazovalo v strede stav oleja akurat ked zhasnu tak vsetky kontrolky okrem motora motor stale svieti a as ked nastartujem vtedy as zhasne

Odesláno

kdyby to bylo od čidla tlaku oleje tak by svítila stopka po nastartování, nebo se mýlím ?? od altíku to taky není, nejsem si jistý ale řekl bych že je tam ten kablík navíc (nezapojený)

Guest servisman
Odesláno

psal jsem už dříve dej barvu kabelu a na něm je i číslo pak se dovíš více ,už se tu hádá a tipuje jen naoko :papa

Odesláno

tak jsem to byl okouknout na autě a jsou tam tři možnosti,altík -ten je na první fotce ok, pak kabel ke spojce klimy-ten je ale delší, tak že to bude z čidla tlaku oleje,jiný kabel na tom svazku není :)

Odesláno
tak jsem to byl okouknout na autě a jsou tam tři možnosti,altík -ten je na první fotce ok, pak kabel ke spojce klimy-ten je ale delší, tak že to bude z čidla tlaku oleje,jiný kabel na tom svazku není :)

Dakujem a to cidlo toho tlaku oleja to kde ma byt zapojene?? som amater

Odesláno

na bloku motoru za krytem katalizátoru, na snímači ti zustala plastová svorkovnice tu sundej na konektoru přihni trochu zpětný jazýček, nastrč do svorkovnice a vrat na snímač (konektor jde do svorkovnice jen jedním směrem vyzkoušej, až zacvakne a nepůjde zpět vytáhnout)

Odesláno
na bloku motoru za krytem katalizátoru, na snímači ti zustala plastová svorkovnice tu sundej na konektoru přihni trochu zpětný jazýček, nastrč do svorkovnice a vrat na snímač (konektor jde do svorkovnice jen jedním směrem vyzkoušej, až zacvakne a nepůjde zpět vytáhnout)

Dik zajtra to vyskusam bol som teraz kuknut ale je moc tma skusal som nahmatat ale cely cas som nahmatoval len ten kryt na katalyzatore a zbpko mal take cosi kovove uvidim zajtra ci sa stoho vysomarim ci to najdem ale vazim si tvoju pomoc a DAKUJEM

Dam vediet ako to dopadlo

Odesláno
ok ;)

Tak a dakujem uz som to spravil ale bolo problem sa tam dostat musel som odmontovat kryt z katalizatora ci co to je :-) ale nedalo sa ju vytiahnut lebo tam bolo minimum priestoru nakoniec som ten kablik tam opchal pekne nadoraz a drzi to takze dakujem ti,len neviem naco ten kablik sluzil ten snimac

ale hlavne ze problem je asi spraveny aspon mi tam netrci ten kabel :-D

Takže Dakujem Problem vyriešeny :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...