ozzy1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Za sebe též moc děkuji za super atmosféru. To karaoke nemělo chybu.Celou cestu do Báhoně BBJ mluvil o tom, jak mu vzadu chybí parkovací senzory a co čert nechtěl- on je vyhrál. Jinak si myslím , že spotřebou u parníku už bude spokojený Citovat
pastorek Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Po ochladnutí emócii sa i ja pridávam k poďakovaniu za tradičný zraz s netradičným programom. Durko vždy prekvapuje programom ale tentoraz som mal pochybnosti či niekto bude vôbec ochotný zúčastniť sa karaoke súťaže. Neuveriteľné, temer všetci a ešte z toho mali zábavu. Záver zrazu sa nám príliš nevydaril ale takéto zemetrasenie bolo už treba aby sa pohli ľady. Verím že tým začala nová kapitola spolupráce ktorej výsledkom budú spokojný členovia. Ospravedlňujem sa účasníkom za pokazenie dobrej nálady ale aspoň vidíte ža viacerým nám záleží na budúcnosti klubu a jeho členov. Citovat
gedu Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 tak konečne som sa dostal k PC a mám trochu voľného času tak aj ja sa pripájam s poďakovaním za zraz, až na pár maličkostí ktoré verím sa čoskoro vyriešia bol opäť výborný. program bol a jak napísal Kaper hlavne že som nemusel účinkovať výborná pizza i spoločnosť (staré dobré tváre), no a bol som príjemne prekvapený z účasti hlavne z ČR- spoznaním nových členov (BBJ, Schreek a iný) ale i už známych tvárí Andreww, Milan F1, Ozzy1 atď. PS. veľká vďaka patrí Qčkovi za to že ma hodil domov:) Citovat
Cinicman Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Za to neúčinkovanie by som vám dal... bude revendž... Citovat
kaper Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Za to neúčinkovanie by som vám dal... bude revendž... Ty vieš si predstaviť že som pred zrazom stal vonku hodinu na stlpe a držal ma duško s obafom aby som nespadol? Ved som mal tak ztuhnuté hrdlo že som ledva hlások zo seba vydal :D Citovat
pastorek Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Nabudúce sa organizátori znemožníme spoločne a organizovane. Vieš si predstaviť ako všetci spolu spievame Horehronie? Citovat
elton Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 A tak pěkná písnička je to Horehronie, ale po včerejšku ji už nemůžu ani cítit... Citovat
Andreww Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 A mně se zase pořád vrací Jožin z bažin Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Kto by mal záujem o fotky v plnej veťkosti tak link na stiahnutie jt tu . http://www.upnito.sk/subor/3016b3ae88b3e569ee7fef33cdacb28b.html Pěkné fotky, nejlepší jsou ty dvě sanitky před zdravotním střediskem :D:D. Citovat
banan032 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 tak konecne som sa dostal k pc aj ja a dakujem usporiadatelovi a jeho pomocnikom za pekny zraz.bolo fajn vas vsetkych znova vidiet.tak dakujem aj z rodinou vsetkym. Citovat
Cinicman Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Nejaké tie fotos... netriedené... -= BÁHOŇ 2013 =- Citovat
Nanjua Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Ta písnička Horehronie mi zní od rána v hlavě a nemůžu jí vyhnat Jinak bylo celkově dobře a OBROVSKÉ PODĚKOVÁNÍ durkovi, na ty luxusní halušky jentak nezapomenu Citovat
Durko Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 luxusní halušky jentak nezapomenu dakujem snazil som sa aby vám chutili:D Citovat
Milan+ Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Večer už jsem psát nechtěl,tak až ted,dík za sraz a poznání nových tváří,BBJ a spolujezdcům za perfektní cestu,uteklo to ani nevíme jak,dojezd také v poho jen byla ještě jedna otočka v Jc kdy jsem tam nechal v parníku nabíječku od founu a BBJ mi ji ještě přivezl. Ale jináč super. Citovat
ozzy1 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Potvrzuji slova Milana+ , jízda s BBJ byla jedna velká sranda. Jen více takových spolujízd. Citovat
Durko Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Potvrzuji slova Milana+ , jízda s BBJ byla jedna velká sranda. Jen více takových spolujízd. chlapci a čo vám v tom bráni este budu Vlckovce, Senica, Žilina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.