Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jubilejný 5-ty ročník Minizrazu v Báhoni 10.02.2013

Recommended Posts

Odesláno

Za sebe též moc děkuji za super atmosféru. To karaoke nemělo chybu.Celou cestu do Báhoně BBJ mluvil o tom, jak mu vzadu chybí parkovací senzory a co čert nechtěl- on je vyhrál. Jinak si myslím , že spotřebou u parníku už bude spokojený;)

Odesláno

Po ochladnutí emócii sa i ja pridávam k poďakovaniu za tradičný zraz s netradičným programom. Durko vždy prekvapuje programom ale tentoraz som mal pochybnosti či niekto bude vôbec ochotný zúčastniť sa karaoke súťaže. Neuveriteľné, temer všetci a ešte z toho mali zábavu. :D

Záver zrazu sa nám príliš nevydaril ale takéto zemetrasenie bolo už treba aby sa pohli ľady. Verím že tým začala nová kapitola spolupráce ktorej výsledkom budú spokojný členovia. Ospravedlňujem sa účasníkom za pokazenie dobrej nálady ale aspoň vidíte ža viacerým nám záleží na budúcnosti klubu a jeho členov.

Odesláno

tak konečne som sa dostal k PC a mám trochu voľného času tak aj ja sa pripájam s poďakovaním za zraz, až na pár maličkostí ktoré verím sa čoskoro vyriešia bol opäť výborný. program bol :super a jak napísal Kaper hlavne že som nemusel účinkovať :D

výborná pizza i spoločnosť (staré dobré tváre), no a bol som príjemne prekvapený z účasti hlavne z ČR- spoznaním nových členov (BBJ, Schreek a iný) ale i už známych tvárí Andreww, Milan F1, Ozzy1 atď.

PS. veľká vďaka patrí Qčkovi za to že ma hodil domov:):)

Odesláno
Za to neúčinkovanie by som vám dal... bude revendž... :bacha:P

Ty vieš si predstaviť že som pred zrazom stal vonku hodinu na stlpe a držal ma duško s obafom aby som nespadol? Ved som mal tak ztuhnuté hrdlo že som ledva hlások zo seba vydal :D:D

Odesláno

tak konecne som sa dostal k pc aj ja a dakujem usporiadatelovi a jeho pomocnikom za pekny zraz.bolo fajn vas vsetkych znova vidiet.tak dakujem aj z rodinou vsetkym.

Odesláno

Ta písnička Horehronie mi zní od rána v hlavě a nemůžu jí vyhnat :D Jinak bylo celkově dobře a OBROVSKÉ PODĚKOVÁNÍ durkovi, na ty luxusní halušky jentak nezapomenu :)

Odesláno

Večer už jsem psát nechtěl,tak až ted,dík za sraz a poznání nových tváří,BBJ a spolujezdcům za perfektní cestu,uteklo to ani nevíme jak,dojezd také v poho jen byla ještě jedna otočka v Jc kdy jsem tam nechal v parníku nabíječku od founu a BBJ mi ji ještě přivezl. Ale jináč super.

Odesláno
Potvrzuji slova Milana+ , jízda s BBJ byla jedna velká sranda. Jen více takových spolujízd.

chlapci a čo vám v tom bráni :D

este budu Vlckovce, Senica, Žilina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...