Edison Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Jestli to nebude tím, že vysokotlak je už ještě více řízen. Přebytečná nafta z nízkotlaku se pak porůznu vrací a je přivírána protitlakem a tak podobně. Ten systém není zase tak banální, aby když je nějaký tlak na začátku tekla nafta až do válcůch. Tak nějak si to já zhruba obrazně představuji. Citovat
cocotte Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Teď jsem tě nějak nepochopil. Ale dneska jsem to napíchl na dagnostiku...mám doma elm 327,je to sice diagnostika na nic,ale nějaký chyby to našlo. Našlo to chybu P0380,tak jsem to zkoušel ve workshopu a prý je špatný relátko žhavení. To by ale na tohle nemělo mít vliv ne? Citovat
Moby89 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 žhavení tě nemusí zajímat, když pokud jsem to pochopil dobře, nemá ve válcích co žhavit(nejde nafta i CR vstřiků a následně do válců). Dle mého laického názoru je něco špatně na Vys.tlak. čerpadle. Nevím jak 406tce ale 306tce(se stejným motorem) blokuje imobilizer otvírání vstřiků. Citovat
cocotte Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Ale imobilzér je odblokovanej a nafta se ke vstřikům ani nedostane. Když točim motorem,tak nejde ani z vysokotlakýho čerpadla. Citovat
jara072 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Tohle mě jednou taky nechalo ,myslím že je to regulátor tlaku paliva je to na čerpadle,většinou je to zanesené dnešní řepkovou naftou,výměna nějakou tisícovku bude stát. Citovat
jara072 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Jo ještě kdyby to byl imobilizer rosvítila by se kontrolka s klíčkem v palubovce pokud tam máš zdravou žárovku,jako problém s imobilizérem. Citovat
cocotte Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 A neměl by náhodou někdo navíc regulátor tlaku paliva? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.