Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli to nebude tím, že vysokotlak je už ještě více řízen. Přebytečná nafta z nízkotlaku se pak porůznu vrací a je přivírána protitlakem a tak podobně. Ten systém není zase tak banální, aby když je nějaký tlak na začátku tekla nafta až do válcůch.

Tak nějak si to já zhruba obrazně představuji.

Odesláno

Teď jsem tě nějak nepochopil. Ale dneska jsem to napíchl na dagnostiku...mám doma elm 327,je to sice diagnostika na nic,ale nějaký chyby to našlo. Našlo to chybu P0380,tak jsem to zkoušel ve workshopu a prý je špatný relátko žhavení. To by ale na tohle nemělo mít vliv ne? :myslim

Odesláno

žhavení tě nemusí zajímat, když pokud jsem to pochopil dobře, nemá ve válcích co žhavit(nejde nafta i CR vstřiků a následně do válců). Dle mého laického názoru je něco špatně na Vys.tlak. čerpadle. Nevím jak 406tce ale 306tce(se stejným motorem) blokuje imobilizer otvírání vstřiků.

Odesláno

Tohle mě jednou taky nechalo ,myslím že je to regulátor tlaku paliva je to na čerpadle,většinou je to zanesené dnešní řepkovou naftou,výměna nějakou tisícovku bude stát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...