Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jako sedan má normální žárovky v mlhovkách (případně světla a denní svícení pokud nejsou xenony), potom v blinkrech vpředu a vzadu a zpátečka a mlhovky a RZ... LED teda zadní světla, brzda a předek denní svícení (parkovačky) + xenony a zas aby montovali hlídání jen kvůli mlhovce a blinkru si myslim možná trochu zbytečný a blinkr by se měl poznat snad tak že by měl rychlejch nebo pomalejc blikat

• O 1 rok později...
Odesláno
A víte to jistě o tom hlídání? už někomu praskla třeba žárovka v blinkrech? co na to auto?

Je tam kontrola, mne sa rozblikala kontrolka smerovky raz tak rýchlo aj to tuším ťukalo a displej mi to zahlásil.

Ono je tá elektronika celá zvláštna, v dnešnej dobe kedy máme k mání polovodičové relé, ktoré hlásia stav záťaže, teda či je skratovaná alebo odpojená a ešte dokážu mať na feedback výstupe napätie v závislosti od pretekaného prúdu, tak tu sú relátka. Tak ale potom na kontrolu musia byť bočníky a to mi príde trochu blbé.

Ak by použili polovodiče, mohli ušetriť mrte poistiek.

Na oktávii som mal všeho všudy 10 poistiek, svetlá nemali žiadnu a všetko bolo kontrolované.

Ach jaj.

• O 5 měsíců později...
Odesláno
me na 607 hlasi blinkr , mlhu , i parkovacku ,jen na spz ne

blinkr neprasknul, takže to vyzkoušet ani potvrdit nemohu, parkovačky jsou LED takže ty demontovat taky nebudu :D a jen tak rozebírat podběh a vyndavat žárovku, to se mi taky moc nechce, tak uvidím, zkusím to risknout, a případně mi tam bude stále svítit že mám prasklou žárovku :D

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...