frantana Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Když vložím klíč do dveří spustí se zadní stěrač,problém je i když stěrač spustím na páčce vždy se zastaví v jiné poloze, dokáže někdo poradit kde hledat příčinu této poruchy? Citovat
pastorek Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 To vyzerá na poškodené káble v prechodke alebo priamo v dverách. Citovat
oldo439 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Keď stierač zastaví vždy v inej polohe, treba rozobrať motorček zadného stierača a vyčistiť kontakty vuútri. Je tam taká vodivá dráha takmer dookola a na ňu priliehajú 3 kontakty. Vyčistiť, prípadne dopružiť. Už sa to tu riešilo. Osobne aj ja. Napr. aj tu, ale aj inde, treba hľadať: Ale prečo sa po vložení klúča zapne ten stierač, to je zaujímavé . Robí to vždy keď vložíš kľúč, alebo iba občas? A stačí kľúč vložiť alebo až keď s ním potočíš alebo pokýveš v zámku ? Ak by to robilo pri odomykaní, tak to sa dá pochopiť. Citovat
frantana Odesláno 15. prosinec 2012 Autor Odesláno 15. prosinec 2012 prosím o vysvětlení co to je BSM Citovat
Milhausekkk Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 mě se zadní stěrač taky po spuštění zastavoval v jiné poloze ... vysvětlení bylo prosté, měl jsem prasklý stěrač a sem tam se mi protočil, protože ten vlisovaný kus hliníku co je natlačen kuželem na osičku stěracě se protáčel vůči zbylému tělu stěrače... jsem si s tím lámal hlavu, pak jsem nadzvedl krytku matky zadního stěrače a byl jsem doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.