Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 3071,6 benzín při vložení klíče do dveří se spustí zadní stěrač

Recommended Posts

Odesláno

Když vložím klíč do dveří spustí se zadní stěrač,problém je i když stěrač spustím na páčce vždy se zastaví v jiné poloze, dokáže někdo poradit kde hledat příčinu této poruchy?:)

Odesláno

Keď stierač zastaví vždy v inej polohe, treba rozobrať motorček zadného stierača a vyčistiť kontakty vuútri. Je tam taká vodivá dráha takmer dookola a na ňu priliehajú 3 kontakty. Vyčistiť, prípadne dopružiť. Už sa to tu riešilo. Osobne aj ja.

Napr. aj tu, ale aj inde, treba hľadať:

Ale prečo sa po vložení klúča zapne ten stierač, to je zaujímavé :myslim. Robí to vždy keď vložíš kľúč, alebo iba občas? A stačí kľúč vložiť alebo až keď s ním potočíš alebo pokýveš v zámku ? Ak by to robilo pri odomykaní, tak to sa dá pochopiť.

Odesláno

mě se zadní stěrač taky po spuštění zastavoval v jiné poloze ... vysvětlení bylo prosté, měl jsem prasklý stěrač a sem tam se mi protočil, protože ten vlisovaný kus hliníku co je natlačen kuželem na osičku stěracě se protáčel vůči zbylému tělu stěrače... jsem si s tím lámal hlavu, pak jsem nadzvedl krytku matky zadního stěrače a byl jsem doma :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...