Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak tedy něco o ISLÁMU , ono to souvisí s těmi kuřaty.Co Vy na to?

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se o tuto problematiku kapku zajímám přikládám zajímavé a velmi poučné video:

sleduj až do konce.

[upravil dne 13/12/12 23:19 od ozzy1]

Odesláno

O tehle problematice vím už dlouho, ale přesvěčte Mládež že musej více,,šoupat\'\' bez antikoncepce a mít minimalně 3 děti .. ted už je na to pozdě nejspíš, ale myslim že u nas se docela držej tradice zatim a je tu i dost pravičáků, vlastenců, Když jsem si vyslechl Daniela Landu když vystoupil na Zlatého slavíka, řikal sem si , ten člověk se změnil na blbce, ale přemejšlim nad tim už dlouho že ten člověk má pravdu .. sice řešil jinej problem a ne migraci ale alespon něco dělá.. je na čase udělat další krok ...

Odesláno

pokud se nad tím videem zamysliš, tak je to naprostá realita dnešní doby a o to větší nebezpečí.

Odesláno

právě já si to uvědomuju, ale co zmužeš ty nebo já ? ... nic, musí nás bejt víc, o dost víc, takovýhle videa a zprávy by se měli dostat každýmu pod nos aby si toho konečně všimali ... ale co, ted to nechám plavat, cca před 3 rokama sem psal članek o koncy světa 21.12.2012 tak uvidime co se bude dít .. když nic tak začnu měnit svět :roker

[Edited on 13/12/12 23:50 by Háček]

Odesláno

Souhlasím s tím, že toto by se mělo šířit mezi lidmi.

Takové- Memento mori.

[upravil dne 13/12/12 23:52 od ozzy1]

Odesláno

tak sem to rozeslal jako spam mezi 205 lidí co mam na facebóku, většina z nich sou mladí lidé tak snad se nad tim někdo zamyslí, a doufam že mi nepřijdou zpět zprávy s textem co to ser*š apod.. .. každopádně za zkoušku to stojí :cool:

a mažu spat, bolej mě zada a sem ochrápanej, tak se tu měj, dobrou noc kdžtak to dořešíme nak o vikendu

[Edited on 14/12/12 00:06 by Háček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...